Ventilationsrens

Vi er indeklimaets bedste ven

Sundere indeklima

Besparelse på elregningen

Mindre støj i hjemmet

Længere holdbarhed

Har du behov for ventilationsrens? Vi er eksperter i rensning af ventilation på alle typer ventilationsanlæg

Vi udfører ventilationsrens på alle typer af ventilationsanlæg, både Nilan ventilation, Genvex ventilation, Lindab, Danfoss, Dantherm og mange flere. Få et professionelt ventilationsfirma til at udføre opgaven for dig, så er du sikret et sundt indeklima og hos os står vi på mål for dit indeklima. 

Som autoriseret genvex partnere er vi specialister i rensning af genvex anlæg, derudover har vi også alle typer filter til genvex anlæg. 

Vores arbejde og service er i højeste kvalitet og vi går aldrig på kompromis når vi udfører ventilationsrens, vi udfærdiger altid en rensnings rapport til kunden, på den måde kan kunden også se det stykke arbejde som er blevet udført. 

Vi får ofte tilbagemelding fra kunder, som føler at efter vi har udført ventilationsrens, indregulering og filterskift, at de kan mærke en stor forskel i deres bolig. De føler mindre støvgener og generel bedre komfort i deres hjem. Dette er vi utrolig glade for, vi vil meget gerne gøre en forskel og forbedre danskernes indeklima. 

Kontakt os i dag på 52114109 for råd og vejledning om ventilationsrens, eller for et uforpligtende tilbud.

Mangler du råd og vejledning om ventilationsrens? Bliv kontaktet idag!

Jais Sørensen
Jais Sørensen
Læs mere
Håndværkere med mega høj faglighed og serviceniveau! Hvor er det super skønt at man stadig kan møde super professionelle håndværkere med mega høj faglighed. ALT fungerede lysår bedre end man turde håbe på. Lige fra tilbudsgivning, udførelse og efterfølgende rensningsrapport med før- og efter billeder. Ja, undervejs lavede de faktisk små ekstra fine ting og kom samtidig med ekstremt brugbare råd til brugen af ventilationsanlægget. Hvorfor? Ja, fordi de går først når det hele spiller 100 %. De vil simpelthen ikke lægge navn til andet. Bukker mig derfor dybt i støvet for holdingen og tilgangen. For en ting er helt sikkert - dem der entrerer med Ventilationsrens vil ikke komme til at fortryde det. Ventilationsrens får derfor mine varmeste anbefalinger og håber så mange som muligt vil gøre brug af deres ydelser fremover.
Karen Kjeldsen
Karen Kjeldsen
Læs mere
De varmeste anbefalinger! Det er en fornøjelse at møde mennesker der går så højt op I deres faglighed og er stolte af at udføre, og levere et godt stykke arbejde til kunden! Ventilationrens har gjort et fantastisk arbejde, med at rense vores, mildest talt, forsømte ventilationsanlæg. Meget professionelt, lige fra tilbudsgivning til udførelse og aflevering af rensnings rapport. Vi glæder os over vores forbedrede indeklima, og giver Ventliationrens vores varmeste anbefalinger!
RESTAURANT DONG YUAN V/XINRONG YE
RESTAURANT DONG YUAN V/XINRONG YE
Læs mere
Fantastisk service og udført arbejde. Et super firma, der lavede hvad de lovede og mere til. De varmeste anbefalinger.
Johannes Rose
Johannes Rose
Læs mere
Helt enormt god kunde service. Min kæreste og jeg stod i en situation med en stoppet ventilations skagt, som gerne skulle renses hurtigst muligt. Det forstod de med det samme og tilbød at rykke ud dagen efter for at inspicere. Hvorefter de fandt tid en aften til at komme forbi og ordne vores skagt. De var rare, forstående, effektive og kompetente. De kan kun anbefales. Derudover var de også behjælpelige med at undersøge forskellige ventilations løsninger for os hen over en weekend da det hastede for os at finde en løsning. Alt i alt så var vi en krævende kunde som de stillede meget mere end tilfreds. Kæmpe anbefaling herfra.
Torben Andersen
Torben Andersen
Super service
Læs mere
Super service! Opgaven blev udført til punkt og prikke. varmeste anbefalinger herfra!
Anna Doris Mølholm Sørensen
Anna Doris Mølholm Sørensen
Super professionel
Læs mere
Super professionel, ingen tvivl om at ventilationen er renset og indstillet korrekt.
Karsten Holm Sørensen
Karsten Holm Sørensen
Ventilations team i verdensklasse.
Læs mere
Skarpe på pris, service i top. Professionelle og dygtige, mit anlæg har aldrig kørt bedre. Tak til Martin og hans hold.
Nicolas
Nicolas
Stor anbefaling herfra
Læs mere
Stor anbefaling herfra. Flinke medarbejdere, hurtig eksekvering og god service.
Nanna Sillesen
Nanna Sillesen
Grundige og effektive
Læs mere
Effektive, grundige og med god faglighed med hvad de gjorde. Mærkbar forskel i bedre luftkvalitet efter deres rensning af vores Genvex.
Kasper
KasperDK's bedste ventilationsfirma!
Læs mere
Vi har her til morgen/formiddag haft besøg af de søde folk fra Ventilationsrens og sikke en oplevelse. De kom som aftalt og gik i krig med det samme. Håndværket, servicen og informationsniveauet er helt i top. Så nu står vi tilbage med et anlæg som er både renset og indreguleret efter alle kunstens regler. Der er ryddet pænt op og støvsuget alle steder de har været. Det er bestemt ikke sidste gang vi får Ventilationsrens til at servicere vores anlæg! Tusind for en fantastisk oplevelse.
Carl
CarlGodt!
Læs mere
Godt!, gennemført og helt i orden. Vi startede med en rens, simpelt og lige som det skulle være - De øvrige problemer vi havde med anlægget var det planen at overlade til den gamle leverandør. Men de unge gutter kom da lige ind i kampen. De gav et tilbud, og holdt ved det også da det blev besværligt. Stor respekt og tak herfra.
Tidligere
Næste

Ventilationsrens

Ventilationsrens

Få et sundt indeklima med ventilationsrens allerede i dag

Hvor ren er den luft, du indånder? Selv hvis ingen i dit hjem lider af allergier eller andet, hjælper ren luft med at holde dig sundere. Tænker du over hvad man indeånder af støv partikler og forurenende stoffer i sit eget hjem? 

Med jævnlig ventilationsrens, rengøring at dine ventilationskanaler og rengøring af ventilationsanlæg sikres det at du altid indeånder ren frisk luft. Samtidig er det med til at sikre dig det bedste indeklima. Det er ikke kun støv som samler sig i ventilationskanalerne og ventilationsanlægget, det er også skadelige forurenende stoffer, mikroorganismer, pollen, skimmel, bakterier m.m. som kan påvirke den luft du indeånder. Denne usunde luft cirkulere rundt i dit hus og i dit ventilationsanlæg, hvis ikke det bliver renset jævnligt.

Mange tænker ikke over behovet for ventilationsrensning

Ventilationsrensning er en ting mange mennesker ikke tænker over. De fleste danskere opholder sig 90% af tiden inden døre, og en stor del af tiden tilbringer de på arbejdet. Indeklimaet er afhængig af mange forskellige faktorer. 

Indeklimaet på arbejdspladser har stor betydning for præstation og sygefravær. Indeklimaet må ikke være skyld i medarbejderne pådrager sig sygdomme eller generes i det daglige arbejde. Et dårligt indeklima påvirker folks koncentrations- og arbejdsevne negativt. 

Når man taler om indeklima er der flere faktorer som spiller en rolle: Luftens kvalitet, som ofte er bestemt af ventilation, antal personer, forurening, afgasning fra materialer og rengøring i rummet. Fugt og mikroorganismer, samt temperatur og træk.

Et godt indeklima er bestemt af en kombination af bygningens og lokalernes udformning, men bestemt også af vedligeholdelsen af ventilationsanlægget. Mange investerer i et meget dyrt ventilationsanlæg, men tænker sjældent på hvordan indersiden i ventilationskanalerne ser ud.

Det er lige så vigtigt at få foretaget en ventilationsrens, udført service på sit ventilationsanlæg og renset sine ventilationskanaler, for at opretholde et godt indeklima.

Kontakt os i dag på 52114109 for et uforpligtende tilbud.

Oplever du meget støv i et nyt hus?

Oplever du meget støv i dit nye hus eller lejlighed? Måske er dit støv hvidt? Dette kan med stor sandsynlighed komme fra dine ventilationskanaler fra byggeperioden. Vi ser ofte i dag at ventilationsanlægget er det første som bliver monteret i et hus, anlægget får lov at køre mens der arbejdes med gips, slibes, males, spartles m.m. Dette resulterer i store mængde fin gips støv i ventilationskanalerne. Gips støv vil cirkulere rundt i huset, da det også ligger sig i indblæsningskanalerne. 

Vi anbefaler altid at få foretaget en ventilationsrens inden huset bliver afleveret. Dette er faktisk også beskrevet i en Dansk Standard DS/EN 447: Et ventilationsanlæg skal afleveres i rengjort stand. 

Har du problemer med lignende? Så er du velkommen til at kontakte os på 52114109.

 

Fordele ved rens af ventilation

Sundere indeklima

Vi bruger 90% af vores liv inden døre. Vi afgiver cirka 2,5L vand hver dag til vores bolig. Derfor er det vigtigt med et rent ventilationsanlæg for at opretteholde et godt indeklima.

Mindre sygdom

Man kan godt opleve dårlig søvnkvalitet som følge af et dårligt indeklima. Samtidig er der risiko for kløe i øjnene, hudirritationer og mere alvorlige sygdomme som lungeproblemer m.m.

Ingen lugtgener

Man vil med et beskidt ventilationsanlæg og ventilationskanaler, kunne opleve dårlig lugt i hjemmet. Både fra madlavningen, sved, døde hudceller m.m Dette kan afhjælpes ved jævnlig at få foretaget en ventilationsrens.

Besparelse

På sigt over 1 år vil der være en energiøkonomisk gevinst ved at få serviceret og renset sit ventilationsanlæg. Da det skal arbejde meget mindre for den samme mængde luft.

Brug for hjælp til ventilationsrens? Vi er eksperter! København, Sjælland , Århus, Odense og resten af Danmark.

Se vores før- og efter billeder af ventilationskanaler og ventilationsrens

Mekanisk ventilation forklaring

Ventilationstyper som alle kræver ventilationsrensning

Mekanisk ventilation virker ved hjælp af elektriske ventilatorer som oftest sidder på loftet. Ventilationen kan bestå af flere ting, både udsugningsanlæg/ventilationsanlæg eller af anlæg som både blæser luft ind og suger luft ud.

Udsugningsanlæg

En separat ventilator suger luft ud af bygningens rum, og frisk luft kommer ind gennem friskluftsventiler i klimaskærmen. Det er ikke længere lovligt at etablere denne type anlæg til komfortventilation. 

Seperat indblæsnings- og udsugningsanlæg

Indblæsningsanlægget blæser frisk luft ind via et filter, som leverer frisk luft til opholdsrum. Udsugningsanlægget suger luften ud frafugtige og lugtbelastede zoner. I nogle tilfælde blæses og udsuges der i samme rum. De 2 anlæg står hver for sig. Det er ikke længere lovligt at etablere denne type anlæg til komfortventilation.

Balanceret

Indblæsning og udsugning sker via det samme anlæg, som desuden har indbygget varmegenvinding. Typisk er der indblæsning og udsugning i alle opholdsrum – dog kun med udsugning på toiletter. I nye, tætte bygninger er det kun muligt at bruge balanceret ventilation. Desuden er der lovkrav om varmegenvinding på mindst 67 % for nye varmegenvindingsanlæg. Anlæg, der forsyner flere rum, kan være opbygget som både centrale for hele eller dele af bygningen eller som decentrale anlæg med individuelle indstillinger.

Kilde: https://sparenergi.dk/offentlig/installationer/ventilation/fakta

Naturlig ventilation fungerer ved hjælp af begrebet “termisk opdrift” samt påvirkning af vind i bygningen. Indeluften i din bolig fjernes gennem ventilationskanaler, aftrækskanaler, ventilationskorstene eller ventilationsskakte. Udeluften bliver tilført gennem åbne vinduer, ventiler i vinduer eller væggen.

Naturlig ventilation kan være opbygget på flere forskellige måder:

Gennem en aftrækskanal, ventilationskanal, ventilationsskakt, udeluftning i loftet eller lignende

Gennemtræk mellem vinduer i boligen

ved misvedligholdt rengøring af aftrækskanalerne vil der være en stor ophobning af gammel støv, fedt, skidt m.m over tid.

Derfor vil vi altid anbefale at få foretaget en ventilationsrens samt at få renset dine ventilationskanaler, så der altid er fri adgang for ventilering i din bolig.