Filter til køkken udsugning

Undgå brandfare i dit køkken

Sundere indeklima

Besparelse på elregningen

Mindre støj i hjemmet

Længere holdbarhed

Filter til industri køkken udsugning i København & Sjælland

Hvad er et filter til køkken udsugning og hvorfor sidder det der?

Et filter sidder i alle emfang, emhætter m.m, disse filtrer er for at filtrerer uønskede forurenende stoffer og fedt fra luften, når det passerer gennem din emhætte og dine ventilationskanaler. Filtret er vigtigt for at holde luften ren og din emhætten effektiv. Filteret forhindrer at fedt og snavs opbygges i dit udsugningsanlæg og ventilationskanaler. Med stor opbygning af fedt og snavs, kan dette reducere effekten på i dit udsugningsanlæg og endda ødelægge det, hvis der opbygges for meget fedt og snavs.

Mangler du råd og vejledning? Bliv kontaktet idag!

Hvor ofte skal jeg udskifte mine filtrer til udsugningen?

Der er ikke en bestemt tidsramme for hvornår udskiftning af filtrene i din emhætte skal skiftes. Tilstanden på filtrene varierer meget afhængigt af, hvordan de vedligeholdes, mængden af varme, damp, fedt og snavs som filtrene udsættes for, samt hvor tit udsugningen køre under madlavningen.

Filtere i restauranters udsugning skal skiftes cirka hver tredje til sjette måned. Hvis du ikke laver mad så ofte, anbefales det at udskifte dine filtre mindst en gang om året. Restauranter der laver mad med høj varme, fedtede eller stegte retter, bør kontrollere tilstanden på deres filtre hver anden måned

Betydning ikke at udskifte køkken filtre – brandfare og dårlig udsugning

Udsugnings filtrer skal udskiftes regelmæssigt, dette for at udsugningen kan fungere effektivt og optimalt. Dine filtrer er det første beskyttelseslag, når der fjernes luftforurenende stoffer og giftige kemikalier i luften forårsaget af madlavning og rengøring.

Filtrene til emfanget forhindrer fedt og snavs i at komme ind i køkkenets ventilationsrør og ventilator. Køkkenfiltre skal udskiftes eller rengøres regelmæssigt for at din udsugning kan fungere effektivt og optimalt. Korrekt vedligeholdelse er nødvendig for at bedst opretholde luftkvaliteten i dit køkken og minimere andre sundheds- og sikkerhedsrisici, der følger med, hvis du ikke udskifter dine filtre i udsugningen. Disse risici inkluderer indånding af uren luft og en potentiel brandfare.

For at dit udsugningsanlæg skal fungere effektivt, skal dine filtrer være rene og holdes i god stand.

Fordele ved Udskiftning af udsugnings filter

Bedre udsugning

Ved regelmæssig vedligeholdelse, samt rengøring og udskiftning af filtrer i emfang, vil der altid være effektiv og optimal udsugning i køkkenet. Derfor anbefaler vi at gennemgå sine filtrer hver 2. måned.

Bedre arbejdsvilkår

Ved regelmæssig vedligeholdelse af sine filtrer i køkkenet vil man opleve optimal udsugning, mere engagerede medarbejdere og generelt en bedre sundhed på arbejdspladsen.

Undgå lugtgener

Med beskidte filtrer i køkken udsugningen, vil man opleve dårlig udsugning, store lugtgener fra madlavningen og dårligt arbejdsmiljø. Dette kan afhjælpes ved jævnligt af få skitet sine filtre i udsugningen.

Nemmere rengøring

Hvis man vedligeholder sine køkkenfiltrer til udsugningen vil man opleve betydelig nemmere rengøring omkring emfanget og udsugningen, da alt fedt og snavs bliver filtret fra.

Brug for hjælp til udsugnings filter? Vi er eksperter!

Se vores før- og efter billeder

Ventilationskanal før rensning af ventilationskanaler københavn og sjælland
Ventilationskanal efter rensning af ventilationsrør
aftrækskanal før rensning af ventilationskanaler københavn
aftrækskanal efter rensning af ventilationskanaler
Ventilationskanal før rensning af ventilationsrør
ventilationskanal efter rensning af ventilationsrør