Filter til køkken udsugning

Undgå brandfare i dit køkken

Sundere indeklima

Besparelse på elregningen

Mindre støj i hjemmet

Længere holdbarhed

Filter til industri køkken udsugning i København & Sjælland

Hvad er et filter til køkken udsugning og hvorfor sidder det der?

Et filter sidder i alle emfang, emhætter m.m, disse filtrer er for at filtrerer uønskede forurenende stoffer og fedt fra luften, når det passerer gennem din emhætte og dine ventilationskanaler. 

Filtret er vigtigt for at holde luften ren og din emhætten effektiv. Filteret forhindrer at fedt og snavs opbygges i dit udsugningsanlæg og ventilationskanaler. Med stor opbygning af fedt og snavs, kan dette reducere effekten på i dit udsugningsanlæg og endda ødelægge det, hvis der opbygges for meget fedt og snavs.

Mangler du vejledning omkring rensning af ventilationsanlæg eller ventilationsrens? Bliv kontaktet idag!

Hvor ofte skal jeg udskifte mine filtrer til udsugningen?

Der er ikke en bestemt tidsramme for hvornår udskiftning af filtrene i din emhætte skal skiftes. Tilstanden på filtrene varierer meget afhængigt af, hvordan de vedligeholdes, mængden af varme, damp, fedt og snavs som filtrene udsættes for, samt hvor tit udsugningen køre under madlavningen.

Filtere i restauranters udsugning skal skiftes cirka hver tredje til sjette måned. Hvis du ikke laver mad så ofte, anbefales det at udskifte dine filtre mindst en gang om året. Restauranter der laver mad med høj varme, fedtede eller stegte retter, bør kontrollere tilstanden på deres filtre hver anden måned

Betydning ikke at udskifte køkken filtre – brandfare og dårlig udsugning

Udsugnings filtrer skal udskiftes regelmæssigt, dette for at udsugningen kan fungere effektivt og optimalt. Dine filtrer er det første beskyttelseslag, når der fjernes luftforurenende stoffer og giftige kemikalier i luften forårsaget af madlavning og rengøring.

Filtrene til emfanget forhindrer fedt og snavs i at komme ind i køkkenets ventilationsrør og ventilator. Køkkenfiltre skal udskiftes eller rengøres regelmæssigt for at din udsugning kan fungere effektivt og optimalt. Korrekt vedligeholdelse er nødvendig for at bedst opretholde luftkvaliteten i dit køkken og minimere andre sundheds- og sikkerhedsrisici, der følger med, hvis du ikke udskifter dine filtre i udsugningen. Disse risici inkluderer indånding af uren luft og en potentiel brandfare.

For at dit udsugningsanlæg skal fungere effektivt, skal dine filtrer være rene og holdes i god stand.

Perfekt!

Baseret på 60 anmeldelser

trustpilot_anmeldelser_ventilationsrens
Jais Sørensen
Jais Sørensen
Læs mere
Håndværkere med mega høj faglighed og serviceniveau! Hvor er det super skønt at man stadig kan møde super professionelle håndværkere med mega høj faglighed. ALT fungerede lysår bedre end man turde håbe på. Lige fra tilbudsgivning, udførelse og efterfølgende rensningsrapport med før- og efter billeder. Ja, undervejs lavede de faktisk små ekstra fine ting og kom samtidig med ekstremt brugbare råd til brugen af ventilationsanlægget. Hvorfor? Ja, fordi de går først når det hele spiller 100 %. De vil simpelthen ikke lægge navn til andet. Bukker mig derfor dybt i støvet for holdingen og tilgangen. For en ting er helt sikkert - dem der entrerer med Ventilationsrens vil ikke komme til at fortryde det. Ventilationsrens får derfor mine varmeste anbefalinger og håber så mange som muligt vil gøre brug af deres ydelser fremover.
Karen Kjeldsen
Karen Kjeldsen
Læs mere
De varmeste anbefalinger! Det er en fornøjelse at møde mennesker der går så højt op I deres faglighed og er stolte af at udføre, og levere et godt stykke arbejde til kunden! Ventilationrens har gjort et fantastisk arbejde, med at rense vores, mildest talt, forsømte ventilationsanlæg. Meget professionelt, lige fra tilbudsgivning til udførelse og aflevering af rensnings rapport. Vi glæder os over vores forbedrede indeklima, og giver Ventliationrens vores varmeste anbefalinger!
RESTAURANT DONG YUAN V/XINRONG YE
RESTAURANT DONG YUAN V/XINRONG YE
Læs mere
Fantastisk service og udført arbejde. Et super firma, der lavede hvad de lovede og mere til. De varmeste anbefalinger.
Johannes Rose
Johannes Rose
Læs mere
Helt enormt god kunde service. Min kæreste og jeg stod i en situation med en stoppet ventilations skagt, som gerne skulle renses hurtigst muligt. Det forstod de med det samme og tilbød at rykke ud dagen efter for at inspicere. Hvorefter de fandt tid en aften til at komme forbi og ordne vores skagt. De var rare, forstående, effektive og kompetente. De kan kun anbefales. Derudover var de også behjælpelige med at undersøge forskellige ventilations løsninger for os hen over en weekend da det hastede for os at finde en løsning. Alt i alt så var vi en krævende kunde som de stillede meget mere end tilfreds. Kæmpe anbefaling herfra.
Torben Andersen
Torben Andersen
Super service
Læs mere
Super service! Opgaven blev udført til punkt og prikke. varmeste anbefalinger herfra!
Anna Doris Mølholm Sørensen
Anna Doris Mølholm Sørensen
Super professionel
Læs mere
Super professionel, ingen tvivl om at ventilationen er renset og indstillet korrekt.
Karsten Holm Sørensen
Karsten Holm Sørensen
Ventilations team i verdensklasse.
Læs mere
Skarpe på pris, service i top. Professionelle og dygtige, mit anlæg har aldrig kørt bedre. Tak til Martin og hans hold.
Nicolas
Nicolas
Stor anbefaling herfra
Læs mere
Stor anbefaling herfra. Flinke medarbejdere, hurtig eksekvering og god service.
Nanna Sillesen
Nanna Sillesen
Grundige og effektive
Læs mere
Effektive, grundige og med god faglighed med hvad de gjorde. Mærkbar forskel i bedre luftkvalitet efter deres rensning af vores Genvex.
Kasper
KasperDK's bedste ventilationsfirma!
Læs mere
Vi har her til morgen/formiddag haft besøg af de søde folk fra Ventilationsrens og sikke en oplevelse. De kom som aftalt og gik i krig med det samme. Håndværket, servicen og informationsniveauet er helt i top. Så nu står vi tilbage med et anlæg som er både renset og indreguleret efter alle kunstens regler. Der er ryddet pænt op og støvsuget alle steder de har været. Det er bestemt ikke sidste gang vi får Ventilationsrens til at servicere vores anlæg! Tusind for en fantastisk oplevelse.
Carl
CarlGodt!
Læs mere
Godt!, gennemført og helt i orden. Vi startede med en rens, simpelt og lige som det skulle være - De øvrige problemer vi havde med anlægget var det planen at overlade til den gamle leverandør. Men de unge gutter kom da lige ind i kampen. De gav et tilbud, og holdt ved det også da det blev besværligt. Stor respekt og tak herfra.
Tidligere
Næste

Ventilationsrens

Ventilationsrens

Fordele ved Udskiftning af udsugnings filter

Bedre udsugning

Ved regelmæssig vedligeholdelse, samt rengøring og udskiftning af filtrer i emfang, vil der altid være effektiv og optimal udsugning i køkkenet. Derfor anbefaler vi at gennemgå sine filtrer hver 2. måned.

Bedre arbejdsvilkår

Ved regelmæssig vedligeholdelse af sine filtrer i køkkenet vil man opleve optimal udsugning, mere engagerede medarbejdere og generelt en bedre sundhed på arbejdspladsen.

Undgå lugtgener

Med beskidte filtrer i køkken udsugningen, vil man opleve dårlig udsugning, store lugtgener fra madlavningen og dårligt arbejdsmiljø. Dette kan afhjælpes ved jævnligt af få skitet sine filtre i udsugningen.

Nemmere rengøring

Hvis man vedligeholder sine køkkenfiltrer til udsugningen vil man opleve betydelig nemmere rengøring omkring emfanget og udsugningen, da alt fedt og snavs bliver filtret fra.

Brug for hjælp til udsugnings filter? Vi er eksperter!

Se vores før- og efter billeder

Ventilationskanal før rensning af ventilationskanaler københavn og sjælland
Ventilationskanal efter rensning af ventilationsrør
aftrækskanal før rensning af ventilationskanaler københavn
aftrækskanal efter rensning af ventilationskanaler
Ventilationskanal før rensning af ventilationsrør
ventilationskanal efter rensning af ventilationsrør