Ventilationsfirma med speciale i ventilationsrens
København & Sjælland

Vi er indeklimaets bedste ven

Mange års erfaring

Høj kvalitet

Fornuftige priser

Uddannede medarbejdere

Ventilationsrens: Ventilationsfirma i København & Sjælland

Ventilationsrens.dk er et ventilationsfirma som består af et ungt team af medarbejdere, med sammenlagt mange års erfaring i ventilationsrens, rensning af ventilationskanaler, ventilationsrør, ventilatorer, tørretumbler aftræk, fedt aftræk og meget mere. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser. Alt arbejde bliver dokumenteret med renseresultater og billeder, med fokus på kundens ønske. Vi står på mål for dit indeklima.

Vi er skorstensfejeruddannede og er specialister i rensning af alle typer ventilationskanaler og ventilationsanlæg. Hos os kigges der hele tiden efter nye rensetekniker. Derfor er vi altid først på det nyeste værktøj, materialer m.m. 

Vi holder til på Amager, Kastrup, men vi dækker hele Danmark og kan være i hele Danmark i løbet af 3-4 timer. 

Vores primære serviceområde er København & Sjælland.

Mangler du råd og vejledning om ventilationsrens? Bliv kontaktet idag af et professionelt ventilationsfirma

Brug for et professionelt ventilationsfirma med speciale i ventilationsrens?
Vi er eksperter!

Hør hvad vores kunder mener:
trustpilot anmeldelser ventilationsrens rensning af ventilationskanaler
Jais Sørensen
Jais Sørensen
Læs mere
Håndværkere med mega høj faglighed og serviceniveau! Hvor er det super skønt at man stadig kan møde super professionelle håndværkere med mega høj faglighed. ALT fungerede lysår bedre end man turde håbe på. Lige fra tilbudsgivning, udførelse og efterfølgende rensningsrapport med før- og efter billeder. Ja, undervejs lavede de faktisk små ekstra fine ting og kom samtidig med ekstremt brugbare råd til brugen af ventilationsanlægget. Hvorfor? Ja, fordi de går først når det hele spiller 100 %. De vil simpelthen ikke lægge navn til andet. Bukker mig derfor dybt i støvet for holdingen og tilgangen. For en ting er helt sikkert - dem der entrerer med Ventilationsrens vil ikke komme til at fortryde det. Ventilationsrens får derfor mine varmeste anbefalinger og håber så mange som muligt vil gøre brug af deres ydelser fremover.
Karen Kjeldsen
Karen Kjeldsen
Læs mere
De varmeste anbefalinger! Det er en fornøjelse at møde mennesker der går så højt op I deres faglighed og er stolte af at udføre, og levere et godt stykke arbejde til kunden! Ventilationrens har gjort et fantastisk arbejde, med at rense vores, mildest talt, forsømte ventilationsanlæg. Meget professionelt, lige fra tilbudsgivning til udførelse og aflevering af rensnings rapport. Vi glæder os over vores forbedrede indeklima, og giver Ventliationrens vores varmeste anbefalinger!
RESTAURANT DONG YUAN V/XINRONG YE
RESTAURANT DONG YUAN V/XINRONG YE
Læs mere
Fantastisk service og udført arbejde. Et super firma, der lavede hvad de lovede og mere til. De varmeste anbefalinger.
Johannes Rose
Johannes Rose
Læs mere
Helt enormt god kunde service. Min kæreste og jeg stod i en situation med en stoppet ventilations skagt, som gerne skulle renses hurtigst muligt. Det forstod de med det samme og tilbød at rykke ud dagen efter for at inspicere. Hvorefter de fandt tid en aften til at komme forbi og ordne vores skagt. De var rare, forstående, effektive og kompetente. De kan kun anbefales. Derudover var de også behjælpelige med at undersøge forskellige ventilations løsninger for os hen over en weekend da det hastede for os at finde en løsning. Alt i alt så var vi en krævende kunde som de stillede meget mere end tilfreds. Kæmpe anbefaling herfra.
Torben Andersen
Torben Andersen
Super service
Læs mere
Super service! Opgaven blev udført til punkt og prikke. varmeste anbefalinger herfra!
Anna Doris Mølholm Sørensen
Anna Doris Mølholm Sørensen
Super professionel
Læs mere
Super professionel, ingen tvivl om at ventilationen er renset og indstillet korrekt.
Karsten Holm Sørensen
Karsten Holm Sørensen
Ventilations team i verdensklasse.
Læs mere
Skarpe på pris, service i top. Professionelle og dygtige, mit anlæg har aldrig kørt bedre. Tak til Martin og hans hold.
Nicolas
Nicolas
Stor anbefaling herfra
Læs mere
Stor anbefaling herfra. Flinke medarbejdere, hurtig eksekvering og god service.
Tidligere
Næste