Hess kalorifere varme-til-luft

Vi er indeklimaets bedste ven

Sundere indeklima

Besparelse på elregningen

Mindre støj i hjemmet

Længere holdbarhed

Rensning af ventilationskanaler Hess anlæg og gulvkanaler

Vi udfører ventilationsrens på alle typer af luft-til-varmeanlæg både, vores primære ekspertise ligger i Hess anlæg. Få et professionelt ventilationsfirma til at udføre opgaven for dig, så er du sikret et sundt indeklima og hos os står vi på mål for dit indeklima. 

Med over 15 års erfaring i Hess og luft-til-varmeanlæg, kan vi godt kalde os eksperter på området. Hess anlæg findes oftes i slut 1960 start 1970’er huse og i alle Unic119 huse er dette en standard løsning. Varmetypen stammer fra USA hvor det bliver brugt stort set alle steder. 

Vi er eksperter i rensning af luftkanaler i gulvet, rensningen udføres med specielt trykluftværktøj og kraftigt undertryk i kanalerne. 

Mangler du varme på dit Hess anlæg og i din bolig?

Hvis du f.eks oplever problemer med at kunne opvarme din bolig med et Hess anlæg, så er der flere punkter du kan kontrollere:

  • Filter: Dit filter i hess anlæg er vigtigt at holde rent. Det skal kigges efter hver. 14 dag, med et rent filter er du sikker på at luften/varmen kan blive fordelt rundt i dit hus. 
  • Termostat: På det fleste anlæg sidder der en termostat, lidt ligesom på en radiator hvor du kan kontroller temperaturen fra 1-5, indstil denne efter behov.
  • Ventilatorhastighed: Oftest vil der sidder en regulator som kan regulere hastighed fra 1-5, jo mere varme jo højere hastighed. Trin 2 er et godt udgangspunkt.
  • Fremløbstemperatur: Gasfyr bliver som oftest brugt til at lave varmt brugsvand, samt opvarme vandet som cirkulere gennem varmefladen og overføre varmen til luften. Husk at kontrollere denne temperatur. Vi anbefaler ml 45-60 grader afhængig af hvilken temperatur man ønsker.
  • Gulvriste: Gulvriste i alle rum kan delvis lukkes, sørg for at de er mest muligt lukket hvor der ikke mangler varme, samt mest åbent hvor i mangler varme.
  • Tilstopning: Din varmeflade kan være tilstoppet med støv, dette kræver professionelle folk som os til at rengøre med højtryk og undertryk.
Kontakt os på 52114109 eller send os en mail på kontakt@ventilationsrens.dk hvis du har udfordringer med dit hess anlæg.

Oplever du meget støv i dit hjem?

Oplever du meget støv i dit hjem, så kan det være en god ide at for foretaget en rensning af jeres ventilationskanaler i gulvene, med meget støv i kanalerne vil varmen have svært ved at blive overført. Støvet vil optage varmen og man have et stort varmetab forbundet med dette.

Det er derfor energiøkonomisk og med henblik på hygiene er dette en rigtig god ide at få udført. Vi anbefaler en rensning hver 2-4 år på denne type kanaler. 

Mangler du råd og vejledning om Hess anlæg? Bliv kontaktet idag!

Jais Sørensen
Jais Sørensen
Læs mere
Håndværkere med mega høj faglighed og serviceniveau! Hvor er det super skønt at man stadig kan møde super professionelle håndværkere med mega høj faglighed. ALT fungerede lysår bedre end man turde håbe på. Lige fra tilbudsgivning, udførelse og efterfølgende rensningsrapport med før- og efter billeder. Ja, undervejs lavede de faktisk små ekstra fine ting og kom samtidig med ekstremt brugbare råd til brugen af ventilationsanlægget. Hvorfor? Ja, fordi de går først når det hele spiller 100 %. De vil simpelthen ikke lægge navn til andet. Bukker mig derfor dybt i støvet for holdingen og tilgangen. For en ting er helt sikkert - dem der entrerer med Ventilationsrens vil ikke komme til at fortryde det. Ventilationsrens får derfor mine varmeste anbefalinger og håber så mange som muligt vil gøre brug af deres ydelser fremover.
Karen Kjeldsen
Karen Kjeldsen
Læs mere
De varmeste anbefalinger! Det er en fornøjelse at møde mennesker der går så højt op I deres faglighed og er stolte af at udføre, og levere et godt stykke arbejde til kunden! Ventilationrens har gjort et fantastisk arbejde, med at rense vores, mildest talt, forsømte ventilationsanlæg. Meget professionelt, lige fra tilbudsgivning til udførelse og aflevering af rensnings rapport. Vi glæder os over vores forbedrede indeklima, og giver Ventliationrens vores varmeste anbefalinger!
RESTAURANT DONG YUAN V/XINRONG YE
RESTAURANT DONG YUAN V/XINRONG YE
Læs mere
Fantastisk service og udført arbejde. Et super firma, der lavede hvad de lovede og mere til. De varmeste anbefalinger.
Johannes Rose
Johannes Rose
Læs mere
Helt enormt god kunde service. Min kæreste og jeg stod i en situation med en stoppet ventilations skagt, som gerne skulle renses hurtigst muligt. Det forstod de med det samme og tilbød at rykke ud dagen efter for at inspicere. Hvorefter de fandt tid en aften til at komme forbi og ordne vores skagt. De var rare, forstående, effektive og kompetente. De kan kun anbefales. Derudover var de også behjælpelige med at undersøge forskellige ventilations løsninger for os hen over en weekend da det hastede for os at finde en løsning. Alt i alt så var vi en krævende kunde som de stillede meget mere end tilfreds. Kæmpe anbefaling herfra.
Torben Andersen
Torben Andersen
Super service
Læs mere
Super service! Opgaven blev udført til punkt og prikke. varmeste anbefalinger herfra!
Anna Doris Mølholm Sørensen
Anna Doris Mølholm Sørensen
Super professionel
Læs mere
Super professionel, ingen tvivl om at ventilationen er renset og indstillet korrekt.
Karsten Holm Sørensen
Karsten Holm Sørensen
Ventilations team i verdensklasse.
Læs mere
Skarpe på pris, service i top. Professionelle og dygtige, mit anlæg har aldrig kørt bedre. Tak til Martin og hans hold.
Nicolas
Nicolas
Stor anbefaling herfra
Læs mere
Stor anbefaling herfra. Flinke medarbejdere, hurtig eksekvering og god service.
Nanna Sillesen
Nanna Sillesen
Grundige og effektive
Læs mere
Effektive, grundige og med god faglighed med hvad de gjorde. Mærkbar forskel i bedre luftkvalitet efter deres rensning af vores Genvex.
Kasper
KasperDK's bedste ventilationsfirma!
Læs mere
Vi har her til morgen/formiddag haft besøg af de søde folk fra Ventilationsrens og sikke en oplevelse. De kom som aftalt og gik i krig med det samme. Håndværket, servicen og informationsniveauet er helt i top. Så nu står vi tilbage med et anlæg som er både renset og indreguleret efter alle kunstens regler. Der er ryddet pænt op og støvsuget alle steder de har været. Det er bestemt ikke sidste gang vi får Ventilationsrens til at servicere vores anlæg! Tusind for en fantastisk oplevelse.
Carl
CarlGodt!
Læs mere
Godt!, gennemført og helt i orden. Vi startede med en rens, simpelt og lige som det skulle være - De øvrige problemer vi havde med anlægget var det planen at overlade til den gamle leverandør. Men de unge gutter kom da lige ind i kampen. De gav et tilbud, og holdt ved det også da det blev besværligt. Stor respekt og tak herfra.
Tidligere
Næste

Ventilationsrens

Ventilationsrens

Fordele ved rens af ventilation

Sundere indeklima

Vi bruger 90% af vores liv inden døre. Vi afgiver cirka 2,5L vand hver dag til vores bolig. Derfor er det vigtigt med et rent ventilationsanlæg for at opretteholde et godt indeklima.

Mindre sygdom

Man kan godt opleve dårlig søvnkvalitet som følge af et dårligt indeklima. Samtidig er der risiko for kløe i øjnene, hudirritationer og mere alvorlige sygdomme som lungeproblemer m.m.

Ingen lugtgener

Man vil med et beskidt ventilationsanlæg og ventilationskanaler, kunne opleve dårlig lugt i hjemmet. Både fra madlavningen, sved, døde hudceller m.m Dette kan afhjælpes ved jævnlig at få foretaget en ventilationsrens.

Besparelse

På sigt over 1 år vil der være en energiøkonomisk gevinst ved at få serviceret og renset sit ventilationsanlæg. Da det skal arbejde meget mindre for den samme mængde luft.

Brug for hjælp til rensning af gulvkanaler? Vi er eksperter! København, Sjælland , Århus, Odense og resten af Danmark.