Rensning af ventilationskanaler

Vi er indeklimaets bedste ven

Sundere indeklima

Besparelse på elregningen

Mindre støj i hjemmet

Længere holdbarhed

Rensning af ventilationskanaler og aftrækskanaler i hele Danmark

Vi er eksperter i rensning af ventilationskanaler og ventilationsrens, med over 20 års erfaring og uddannelse på området. Hos Ventilationsrens ved vi godt hvor vigtigt et sundt indeklima er og vi har investeret mange penge i specielt ventilationsrens udstyr der bruges til rensning af ventilationskanaler. Vores eksperter sikrer dig høj kvalitet og skarpe priser på ventilationsrens. 

Med billedet og video dokumentation undervejs kan du som kunde følge med i processen med før og efter billeder af rensnings resultatet. 

Vi er eksperter i rensning af aftrækskanaler i etageejendomme / boligejendom.

Hvordan ved jeg at mine ventilationskanaler/aftrækskanaler skal renses?

  1. Hvis dine kanaler ser beskidte ud, så er de højst sandsynligt beskidte.
  2. Hvis du ikke husker at der noglesinde er fortaget en rensning af ventilationskanaler, eller indenfor de seneste 5 år, så er det sandsynligvis tid til en rensning.
  3. Afmonter en kontrolventil/anemostat i loftet og se efter støvmængden i kanalen. Endnu bedre, brug din smartphone til at tage et billedet inde i kanalen.
  4. Lider folk i huset af allergier, astma eller andre former for åndedrætsbesvær? 
  5. Oplever du kvalme, hovedpine, kløende øjne eller andet mens du er hjemme?
  6. Har du kæledyr og/eller store støvmængder på møbler, skabe, kommoder m.m.?

Mangler du råd og vejledning om rensning af ventilationskanaler? Bliv kontaktet idag!​

Perfekt!

Baseret på 60 anmeldelser

trustpilot_anmeldelser_ventilationsrens
Jais Sørensen
Jais Sørensen
Læs mere
Håndværkere med mega høj faglighed og serviceniveau! Hvor er det super skønt at man stadig kan møde super professionelle håndværkere med mega høj faglighed. ALT fungerede lysår bedre end man turde håbe på. Lige fra tilbudsgivning, udførelse og efterfølgende rensningsrapport med før- og efter billeder. Ja, undervejs lavede de faktisk små ekstra fine ting og kom samtidig med ekstremt brugbare råd til brugen af ventilationsanlægget. Hvorfor? Ja, fordi de går først når det hele spiller 100 %. De vil simpelthen ikke lægge navn til andet. Bukker mig derfor dybt i støvet for holdingen og tilgangen. For en ting er helt sikkert - dem der entrerer med Ventilationsrens vil ikke komme til at fortryde det. Ventilationsrens får derfor mine varmeste anbefalinger og håber så mange som muligt vil gøre brug af deres ydelser fremover.
Karen Kjeldsen
Karen Kjeldsen
Læs mere
De varmeste anbefalinger! Det er en fornøjelse at møde mennesker der går så højt op I deres faglighed og er stolte af at udføre, og levere et godt stykke arbejde til kunden! Ventilationrens har gjort et fantastisk arbejde, med at rense vores, mildest talt, forsømte ventilationsanlæg. Meget professionelt, lige fra tilbudsgivning til udførelse og aflevering af rensnings rapport. Vi glæder os over vores forbedrede indeklima, og giver Ventliationrens vores varmeste anbefalinger!
RESTAURANT DONG YUAN V/XINRONG YE
RESTAURANT DONG YUAN V/XINRONG YE
Læs mere
Fantastisk service og udført arbejde. Et super firma, der lavede hvad de lovede og mere til. De varmeste anbefalinger.
Johannes Rose
Johannes Rose
Læs mere
Helt enormt god kunde service. Min kæreste og jeg stod i en situation med en stoppet ventilations skagt, som gerne skulle renses hurtigst muligt. Det forstod de med det samme og tilbød at rykke ud dagen efter for at inspicere. Hvorefter de fandt tid en aften til at komme forbi og ordne vores skagt. De var rare, forstående, effektive og kompetente. De kan kun anbefales. Derudover var de også behjælpelige med at undersøge forskellige ventilations løsninger for os hen over en weekend da det hastede for os at finde en løsning. Alt i alt så var vi en krævende kunde som de stillede meget mere end tilfreds. Kæmpe anbefaling herfra.
Torben Andersen
Torben Andersen
Super service
Læs mere
Super service! Opgaven blev udført til punkt og prikke. varmeste anbefalinger herfra!
Anna Doris Mølholm Sørensen
Anna Doris Mølholm Sørensen
Super professionel
Læs mere
Super professionel, ingen tvivl om at ventilationen er renset og indstillet korrekt.
Karsten Holm Sørensen
Karsten Holm Sørensen
Ventilations team i verdensklasse.
Læs mere
Skarpe på pris, service i top. Professionelle og dygtige, mit anlæg har aldrig kørt bedre. Tak til Martin og hans hold.
Nicolas
Nicolas
Stor anbefaling herfra
Læs mere
Stor anbefaling herfra. Flinke medarbejdere, hurtig eksekvering og god service.
Nanna Sillesen
Nanna Sillesen
Grundige og effektive
Læs mere
Effektive, grundige og med god faglighed med hvad de gjorde. Mærkbar forskel i bedre luftkvalitet efter deres rensning af vores Genvex.
Kasper
KasperDK's bedste ventilationsfirma!
Læs mere
Vi har her til morgen/formiddag haft besøg af de søde folk fra Ventilationsrens og sikke en oplevelse. De kom som aftalt og gik i krig med det samme. Håndværket, servicen og informationsniveauet er helt i top. Så nu står vi tilbage med et anlæg som er både renset og indreguleret efter alle kunstens regler. Der er ryddet pænt op og støvsuget alle steder de har været. Det er bestemt ikke sidste gang vi får Ventilationsrens til at servicere vores anlæg! Tusind for en fantastisk oplevelse.
Carl
CarlGodt!
Læs mere
Godt!, gennemført og helt i orden. Vi startede med en rens, simpelt og lige som det skulle være - De øvrige problemer vi havde med anlægget var det planen at overlade til den gamle leverandør. Men de unge gutter kom da lige ind i kampen. De gav et tilbud, og holdt ved det også da det blev besværligt. Stor respekt og tak herfra.
Tidligere
Næste

Ventilationsrens

Ventilationsrens

Hvor ofte skal ventilationskanaler renses?

Rensning af ventilationskanaler udføres hver 3-5 år, alt efter støvmængden i ventilationskanalerne. Når man snakker om ventilationsrens, udføres der også altid rensning af ventilationskanaler. Ventilationsrens dækker faktisk over en rensning af hele ventilationssystemet.

Der kan være en stor ophobning af støv, skidt og andre mikroorganismer i ventilationskanaler, som kræver en rensning af ventilationskanalerne. Dette gøres for at opnå et konstant godt indeklima, samt at anlægget er mest energieffektivt som muligt. Badeværelset er et sted med stor fugtophobning, hvilket ofte giver en stor ophobning af støv, skidt m.m. Derfor hjælper vi også gerne med rensning af udsugning til badeværelse.

Når vi udfører ventilationsrens er alt inkluderet i tilbuddet – ingen skjulte gebyrer, se her hvad koster en rensning af ventilationskanaler?

Når vi udfører ventilationsrens, er et ventilationsservice altid en del af tilbuddet. Ventilationsanlæg bliver altid rengjort og der isættes nye ventilationsfiltre. Rensning af krydsveksler og rensning af ventilatorer er altid en del af vores service på ventilationsanlæg.

Når vores eksperter udfører en ventilationsrens og rensning af ventilationskanalerne, bruges der specielle roterende koste, som drejer rundt og slår alt skidt og støv løst. Dette sker samtidig med at der bliver dannet undertryk i kanalerne med en speciel suger vores specielle støvsuger. 

Vi er specialister og har mange års erfaring i at udføre rensning af ventilationskanaler, ventilationsrens, ventilationsservice m.m. Du er altid velkommen til at kontakt os på 52114109 for et uforpligtende tilbud på rensning af dit ventilationsanlæg.

Du skal have foretaget en rensning af ventilationsrør hvis

1. Der er betydelig synlig formvækst inde i kanaler eller på andre komponenter i dit ventilationsanlæg (varme- og kølesystem.) Der er flere vigtige punkter, du skal være opmærksom på omkring støv/svamp i dit ventilationssystem.

2. Hvis dine ventilationskanaler er tilstoppede med store mængder støv og snavs. 

3. Det er vigtigt at skifte filtre i anlægget rettidigt, da støv m.m kan sætte sig på veksleren og blive ført ind i indblæsningsluften, på den måde bliver støvet blæst rundt i boligen.

Mange steder i dit ventilationssystem er muligvis ikke tilgængelige for en synlig inspektion, derfor hjælper vi altid med en kamera inspektion eller med inspektionslemme. Disse bruges også til fremtidig rensnings muligheder. 

Hvilken betydning har det hvis man ikke for foretaget en rensning af sine ventilationskanaler eller aftrækskanaler?

Manglende rensning og vedligeholdelse af ventilationskanaler og ventilationsrør, vil over tid føre til beskidte og tilstoppede ventilationskanaler. Ventilationsrens er netop vigtigt fordi at skadelige forurenende stoffer, mikroorganismer, pollen, bakterier og fugt sætter sig i ventilationsanlægget, ventilationskanalerne og filtrene.

Disse bakterier vil på sigt danne skimmelsvamp. Skimmelsvamp kan udløse allergiske reaktioner og gener for de personer som opholder sig i rummene/boligen, derfor skal man altid overveje en ventilationsrensning i sit drift og- eller vedligeholdelse budget. 

Fordele ved rensning af ventilationskanaler

Bedre indeklima

Vi bruger 90% af vores liv inden døre.
Vi afgiver cirka 2,5L vand hver dag til vores bolig.
Derfor er det vigtigt med rene ventilationskanaler og et rent ventilationsanlæg for at opretteholde et sundt indeklima.

Længere leve tid

Ved regelmæssig vedligeholdelse af sit ventilationsanlæg og ventilationskanaler, vil der være en længere levetid på anlægget. Da det skal arbejde mindre for den samme mængde luft.

Besparelse

På sigt over 1 år vil der være en energiøkonomisk gevinst ved at få serviceret og renset sit ventilationsanlæg. Da det skal arbejde meget mindre for den samme mængde luft.

Mindre støj

Rene ventilationskanaler og et rent ventilationsanlæg, vil man opleve betydelig lavere støjniveau. Da anlægget simpelthen skal arbejde meget mindre for den samme mængde luft.

Kan man selv rense ventilation?

 

Svaret er: Ja, men det kræver at du investerer i meget dyrt maskineri. Derfor bør det overlades til professionelle.

Ventilationskanaler er lukkede rør, som samles mange steder, i bøjninger, t-stykker m.m. Disse ventilationsrør er ikke altid tætte. Vi vil derfor altid foretage en visuel kontrol af ventilationsanlægget og ventilationskanalernes tilstand, inden vi påbegynder en ventilationsrensnings opgave. 

Vi vil efter besigtigelse påbegynde opgaven. Dette startes med at etablere et undertryk i ventilationsanlægget og ventilationskanalerne, således at støv skidt og snavs suges ud igennem en slange og ind i vores filterpose. På den måde bliver alt skidt og støv suget uden om ventilationsanlægget og alle partikler bliver filtreret fra i vores filterpose. Vi har også specielle støvsugere med Hepa filter, som filtrere de ultra fine partikler fra.

Vi investeret mange penge i specielle sugere, som føres ind via en slange til ventilationsanlæggets hovedkanal. Derfra justerer vi hastighed på vores centralsug, alt efter hvilken type ventilationsanlæg og størrelsen på ventilationskanalerne. Derefter vil vi påbegynde rensning med specielle roterende børster, som renser alt støv og skidt væk fra ventilationskanalerne. Ventilatoren bliver til sidst renset med trykluft og renset helt i bund, da en ren ventilator betyder bedre energiøkonomi. 

Kontakt os i dag på 52114109 for et uforpligtende tilbud på rensning af dine ventilationskanaler.

Vi vil gerne gøre en forskel og står på mål for dit indeklima

 Vi vil gerne gøre en forskel og fokuserer udelukkende på at forbedre danskernes indeklima, derfor har vi for mange år siden valgt at specialisere os i ventilationsrens og rensning af alle typer ventilationskanaler og ventilationsrør. Er i en andelsboligforening eller ejerforening som leder efter et professionelt firma til at rense jeres aftrækskanaler, eller udføre regelmæssig service af jeres ventilation?

Så kontakt os i dag for et gratis og uforpligtende tilbud på rensning af ventilationskanaler, eller hvis vi skal besigtige jeres ventilationskanaler / aftrækskanaler. Du kan ringe til os døgnet rundt på 52114109, eller bestille en ventilationsrens på kontakt@ventilationsrens.dk. 

Vi svare gerne på alle typer af spørgsmål, samt giver jer råd og vejledning omkring dine ventilationskanaler og hvordan de bliver renset.

Vi bruger special udstyr til rensning

Specielle roterende børster

Vi bruger specielle roterende børster, som fjerner alt det støv, skidt og snavs som sidder i dine ventilationskanaler.

Stort undertryk uden om anlægget

Vi bruger specielle kornsugere, som kobles på anlægget. Således støv, skidt og snavs suges uden om anlægget og i vores filterpose.

Trykluft til rensning af ventilator

Vi bruger trykluft til rensning af ventilatorer, ventilationsanlæg
(genvex, nilan,lindab,danfoss m.m)
Samtidig skifter vi altid filter i anlægget efter rensning.

Montering af inspektionslemme

Vi bruger altid inspektionslemme, som monteres i ventilationskanalerne. Således alt bliver renset igennem.

Brug for hjælp til rensning af ventilationskanaler og aftrækskanaler?
Vi er eksperter!

Se vores før- og efter billeder af kanaler