Ofte stillede spørgsmål

Vi svare på alle spørgsmål inden for ventilation

Ofte stillede spørgsmål

Jeg bor i en villa, hvordan renser i mit ventilationsanlæg?

Vi vil altid bestræbe os på din konkrette bolig, men udgangspunket er det samme for næsten alle typer ventilationsanlæg, om du har Nilan, Genvex, Danfoss, Lindab, Exhausto m.m.  Vi renser ventilationskanalerne med specielle roterende koste, derudover har vi etableret et undertryk med vores kornsuger, så alt skidt, støv og snavs suges ind i vores filterpose og uden om ventilationsanlægget.

Jeg har en restaurant, kan i rense det?

Vi kan rense alle typer af udsugning- og ventilation i restauranter. Hos ventilationrens er vi specialister i rensning af fedtaftræk, vi udfærdiger altid en rensnings rapport med beskrivelse, samt billeddokumentation. Der bruges udelukkende fødevare godkendt kemikalier, som er godkendt af levnedsmiddelstyrrelsen.

Har i en pris på rensning af ventilationsanlæg?

Vi kan desværre ikke altid give en pris som er standard, da vi oftest skal ud og besigtige opgaven først. Men se mere om vores priser her: https://ventilationsrens.dk/priser/ 

Det er mange faktorer som spiller ind, er ventilationskanalerne tætte, har anlægget været renset før, skal der indreguleres på luftmængden m.m.

Køkken udsugningen i min restaurant er dårlig, kan i hjælpe med det?

Vi kan hjælpe med optimering af alle typer køkken udsugning/ventilation. Som udgangspunkt vil vi altid starte med at besigtige dine ventilationskanaler, derfra vil vi tage en beslutning om første løsning kunne være at rense din ventilator og dine ventilationskanaler. Anden løsning er en beregning og montering af en ny ventilator.

Vi bor i en boligforening, hvordan får i adgang?

Vi kan sagtens håndtere og lave en aftale om en nøgleordning. Som regel har man 2 ugers varsling, hvor vi hænger opslag op i opgangene, samt aflevere nøglekuverter i postkasserne. Så bliver nøglerne afleveret til en formand eller beboer, hvor vi på dagen afhenter nøglerne. Nøgler kan blive afleveret i beboernes postkasser, i lejlighederne eller retur til formanden / beboeren hvor vi hentede dem. 

Jeg har fået skimmelsvamp, hvad med min ventilation?

Har du fået skimmelsvamp i din bolig, er det med garanti også nået ind i dit ventilationanlæg og dine ventilationskanaler. Vi tilbyder skimmelsanering, hvor vi renser dit ventilationsanlæg- og kanaler med specielle roterende børster samt bakterie dræbende kemikalier. Det skal gøres som det sidste i processen, skimmelsvampen i boligen skal være væk, derefter afslutter man med at skimmelsanere ventilationen. 

Mangler du råd og vejledning omkring ventilation? Bliv kontaktet idag!​

Brug for hjælp til ventilationsrens? Vi er eksperter!