Ventilationsservice

Tryghed ved et driftsikkert anlæg

Sundere indeklima

Besparelse på elregningen

Mindre støj i hjemmet

Længere holdbarhed

Ventilationsservice til private boliger og erhverv tilbydes

Ved at få foretaget et ventilationsservice holder du energiudgifterne så lave som muligt og sikrer et optimalt indeklima, samt god komfort i dit hjem. Vores faglærte eksperter udfører ventilationsservice på alle typer af ventilationsanlæg i alle typer private boliger og erhverv, i hele København, Sjælland, Århus, Odense, Aalborg, og resten af Danmark. Læs mere hvis du vil vide alle fordelene ved at få fortaget et ventilationsservice. 

Vi er samarbejdspartnere og eksperter i Genvex service.

Se mere i videoen her: http://www.video.kk.dk/video/28124390/ventilation-serviceeftersyn

Service af ventilationsanlæg og eftersyn anbefales 1. gang om året

Vi anbefaler altid, at du får udført service ventilationsanlæg en gang om året for at opretholde et driftsikkert anlæg, lavere energiudgifter og et bedre indeklima. Hvis ikke du for jævnlig service af dit ventilationsanlæg, kan der opstå fejl som bliver opdaget for sent, dette kan betyde store udgifter til reparation, som kunne være sparet, samt et energitab.

Hos Ventilationsrens tilbyder vi en serviceaftale på dit ventilationsanlæg, som tilpasses efter dine behov. Det betyder, at du aldrig mere skal bekymre dig, om anlægget køre fejlfrit. Vi står på mål for dit indeklima, samt dit anlæg og det giver en tryghed i hverdagen.

Støjer eller larmer dit ventilationsanlæg?

Vi har mange henvendelser fra kunder som syntes deres ventilationsanlæg er begyndt at støje mere end det plejer og i 9/10 gange er det kuglelejerne i dine ventilatorer som sidder i ventilationsanlægget som er defekte og skal skiftes. Hvis du oplever larm i dit ventilationsanlæg om det er Danfoss, Dantherm, Genvex, Nilan eller Vent Axia så er vi altid behjælpelige med at reparere skaden, så støjen er minimal igen. Vi udfører lejeskift på alle ventilationsanlæg.

Mangler du råd og vejledning om service af ventilationsanlæg? Bliv kontaktet idag!

Hvad er prisen på et ventilationsservice?

Prisen på vores ventilationsservice starter fra 1.099 kr for et årligt eftersyn, men prisen afhænger af flere faktorer. Den præcise pris afhænger af hvem som er producent af dit ventilationsanlæg, boligen eller bygningen spiller også en rolle i prisgivningen. Dette skyldes, at der ofte er stor forskel i bolig og type af ventilationsanlæg. Nogle ventilationsanlæg kræver større eftersyn, mens andre kræver mindre. Det samme er gældende med bolig/bygningen, er anlægget svært tilgængeligt kan prisen være højere.

Vores specialister udfører altid ventilationsservice på alle slags ventilationsanlæg. Det gælder derfor både små og store producenter som blandt andet Genvex, Nilan, Danfoss, Swegon, Exhausto, Wolf, Vent-axia og Dantherm. Vi tilbyder ventilations service på både små og store ventilationsanlæg. 

Har du spørgsmål til vores ventilationsservice? Så kontakt os 24/7 på 52114109, vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

Hvad indebefatter et ventilations service?

Et perfekt indstillet ventilationsanlæg sikrer både effektiv udnyttelse af energien, men sikrer også et optimalt indeklima og komfort i boligen. Dette er på grund af følgende ting som er kontrolleret og indstillet ved et service af dit ventilationsanlæg:  

 • Kontrol af anlæg og evt. en rensning
 • Kontrol af spjæld funktioner
 • Kontrol og udskiftning af filter
 • Kontrol af varmegenvinding
 • Kontrol af temperaturer
 • Kontrol af ventilatorer og motorer
 • Funktionsafprøvning af brandspjæld
 • Kontrol af sommer/vinter tider / ur  
 • Kontrol af kondensafløb
 • Kontrol af ventilationskanaler
 • Aftørring af kontrolventiler
 • Visuel kontrol

Hvad er prisen på et ventilationsservice?

Prisen på vores ventilationsservice starter fra 1.099 kr for et årligt eftersyn, men prisen afhænger af flere faktorer. Den præcise pris afhænger af hvem som er producent af dit ventilationsanlæg, boligen eller bygningen spiller også en rolle i prisgivningen. Dette skyldes, at der ofte er stor forskel i bolig og type af ventilationsanlæg. Nogle ventilationsanlæg kræver større eftersyn, mens andre kræver mindre. Det samme er gældende med boligen/bygningen, er anlægget svært tilgængeligt kan prisen være højere.

Eksperter i service på ventilationsanlæg

Vores eksperter udfører ventilationsservice, på alle slags ventilationsanlæg. Det gælder derfor både små og store producenter som blandt andet service på genvex anlæg, Nilan, Danfoss, Swegon, Exhausto, Wolf, Vent-axia, SystemAir og Dantherm. Vi tilbyder ventilations service på både små og store ventilationsanlæg, om det er privat bolig, institution, skole eller andet. 

Har du spørgsmål til vores ventilationsservice? Så kontakt os 24/7 på 52114109, vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

Overvejer du at købe eller investerer i et nyt ventilationsanlæg?

Overvejer du at købe et nyt ventilationsanlæg? Eller oplever du dårligt indeklima og vil gerne forbedre/optimerer din boligventilation? Vi er eksperter i beregning af luftmængde, kanaldimensionering og størrelse på anlæg. Derudover tilbyder vi også ventilationsmontage af alle typer ventilationsanlæg. Vi kan monterer både store og små anlæg. Kontakt vores eksperter og få rådgivning allerede i dag på 52114109.

Få et ventilationsanlæg som er energieffektiv - og spar penge

Hos ventilationsrens.dk er vi eksperter i energioptimering af ventilationsanlæg. Med den erfaring vi har, med at udføre service på ventilationsanlæg, får du altid den bedst mulige rådgivning. Vi tilbyder den fulde pakke, med gennemgang og ventilationsservice 1. gang om året, derudover anbefaler vi hver 4. år at få udført en ventilationsrens, samt indregulering.

Fordele ved Ventilations service

Laver energiudgifter

På sigt over 1 år vil der være en energiøkonomisk gevinst ved at udført ventilationsservice på sit ventilationsanlæg. Anlægget køre bedst når det er rent, indstillet korrekt og serviceret.

Altid optimal drift

Ved regelmæssig ventilationsservice af professionelle folk, vil man altid have et driftsikkert anlæg, samtidig tilbyder vi udrykning 24/7, hvis et akut problem skulle opstå.

Sundt indeklima

Man kan godt opleve dårlig søvnkvalitet som en af følgerne, af et dårligt indeklima. Samtidig er der risiko for allergiske reaktioner, hudirritationer og mere alvorlige sygdomme som lungeproblemer m.m.

Længere holdbarhed

Et ventilationsanlæg er som alle andre mekaniske ting, det kræves at det vedligeholdes. Ved at få udført et ventilationsservice 1. gang om året, sikrer du dig en længere holdbarhed på dit ventilationsanlæg.

Brug for hjælp til Service på ventilationsanlæg? Vi er eksperter!

Se vores før og efter billeder af ventilations service 

Ventilationsservice Nilan ventilationsanlæg
Ventilationsservice genvex anlæg
Ventilationsservice Nilan service
Ventilationsservice genvex service
Ventilationsservice nilan service københavn