Rensning af køkken udsugning

Få brandsikret din restaurant i dag

Undgå brand i køkkenet

Besparelse på elregningen

Mindre støj på arbejdet

Længere holdbarhed

Ventilationsrens af emhætte og køkken udsugning i København & Sjælland

Udsugningen i køkkenet er vigtigt for et produktivt køkken. Madlavning producerer et stort antal spild produkter som bla. fedt, fugt og røg. Når udsugningen er tændt, trækkes hver af disse produkter igennem udsugningen i køkkenet, filtrene og ind i udsugnings kanalen over tid. Når der er en tilpas mængde fedt, udgør dette en stor brandfare – som kun kan forhindres ved rutinemæssig rengøring af køkken udsugningen. Her er nogle eksempler på situationer der kan opstå hvis ikke der er blevet renset:

Brandfare i køkken udsugningen

Der laves mad på komfuret, flammer dannes som når op til filteret i emhætten og antænder. Når udsugningen kører, suges der luft og dermed også flammer op i udsugningskanalerne. Hvis der her er fedt rester vil dette få branden til at vokse kraftigt og dermed udgøre en stor brandfare for medarbejderne og resten af menneskerne i bygningen.

Akkumulering af fedt i ventilationskanaler og emhætte har mange konsekvenser. Fedt kan forårsage en brand, sygdomme hos køkkenpersonalet, reducerer ventilationseffektiviteten og beskadige restaurantens tag hvis fedt sprøjter ud på taget. Fedt i kanaler er en super grobund for skimmel, svampesporer, bakterier, virus vækst. 

Mangler du råd og vejledning om rensning af køkken udsugning?
Bliv kontaktet i dag!

Skab et bedre indeklima på din arbejdsplads og i dit køkken

Luftkvaliteten og indeklimaet i din restaurant påvirkes af renheden i dine ventilationskanaler. Hvis dine filtre er tilstoppede og udsugningskanalerne er tilstoppede ville dette medføre et forurenet arbejdsmiljø og dårligt indeklima. Din emhætte og udsugning til køkken er udover en brandfare også perfekt sted for skimmel og bakterier, pga. den høje mængde fugt og varme fra madlavningen. For at undgå sygdom hos dine medarbejdere, samt skader på din udsugning og ventilationsanlæg, kræver det vedligeholdelse regelmæssig at professionelle folk.

 

Hvor tit skal køkken udsugning rengøres?

Månedligt – Brændeovne med træ- eller trækul, restauranter som har åbent 24/7, fastfood virksomheder.

Kvartalsvis – Store til mellem restauranter.

Halvårligt – Pizzarestauranter, Cafeer, gennemsnitlige restauranter.

Årligt – Restauranter der ikke er fedtede -eller sæsonrestauranter.

Fordele ved rensning af Udsugning køkken

Slip for brandfare

I alle restauranters forsikringspolice er der krav om afrensning af fedtaflejringer indvendig i aftrækskanaler samt udvendig i emfang.
Vi udfærdiger altid en rensningsrapport med billedet dokumentation til din forsikring!

Bedre arbejdsvilkår

Ved regelmæssig vedligeholdelse af sit udsugnings anlæg og ventilationskanaler, vil man opleve mere engagerede medarbejdere, mindre sygefravær og generelt en bedre sundhed på arbejdspladsen.

Besparelse

På sigt over 1 år vil der være en energiøkonomisk gevinst ved at få serviceret og renset sit udsugnings anlæg. Da det skal arbejde meget mindre for den samme mængde luft. Du vil derud over opleve betydelig bedre udsugning i køkkenet.

Mindre støj

Ved rene ventilationskanaler og et rent udsugnings anlæg, vil man opleve betydelig lavere støjniveau. Da anlægget simpelthen skal arbejde meget mindre for at suge samme mængde luft.

Hør hvad vores kunder mener:
trustpilot anmeldelser ventilationsrens rensning af ventilationskanaler
Jais Sørensen
Jais Sørensen
Læs mere
Håndværkere med mega høj faglighed og serviceniveau! Hvor er det super skønt at man stadig kan møde super professionelle håndværkere med mega høj faglighed. ALT fungerede lysår bedre end man turde håbe på. Lige fra tilbudsgivning, udførelse og efterfølgende rensningsrapport med før- og efter billeder. Ja, undervejs lavede de faktisk små ekstra fine ting og kom samtidig med ekstremt brugbare råd til brugen af ventilationsanlægget. Hvorfor? Ja, fordi de går først når det hele spiller 100 %. De vil simpelthen ikke lægge navn til andet. Bukker mig derfor dybt i støvet for holdingen og tilgangen. For en ting er helt sikkert - dem der entrerer med Ventilationsrens vil ikke komme til at fortryde det. Ventilationsrens får derfor mine varmeste anbefalinger og håber så mange som muligt vil gøre brug af deres ydelser fremover.
Karen Kjeldsen
Karen Kjeldsen
Læs mere
De varmeste anbefalinger! Det er en fornøjelse at møde mennesker der går så højt op I deres faglighed og er stolte af at udføre, og levere et godt stykke arbejde til kunden! Ventilationrens har gjort et fantastisk arbejde, med at rense vores, mildest talt, forsømte ventilationsanlæg. Meget professionelt, lige fra tilbudsgivning til udførelse og aflevering af rensnings rapport. Vi glæder os over vores forbedrede indeklima, og giver Ventliationrens vores varmeste anbefalinger!
RESTAURANT DONG YUAN V/XINRONG YE
RESTAURANT DONG YUAN V/XINRONG YE
Læs mere
Fantastisk service og udført arbejde. Et super firma, der lavede hvad de lovede og mere til. De varmeste anbefalinger.
Johannes Rose
Johannes Rose
Læs mere
Helt enormt god kunde service. Min kæreste og jeg stod i en situation med en stoppet ventilations skagt, som gerne skulle renses hurtigst muligt. Det forstod de med det samme og tilbød at rykke ud dagen efter for at inspicere. Hvorefter de fandt tid en aften til at komme forbi og ordne vores skagt. De var rare, forstående, effektive og kompetente. De kan kun anbefales. Derudover var de også behjælpelige med at undersøge forskellige ventilations løsninger for os hen over en weekend da det hastede for os at finde en løsning. Alt i alt så var vi en krævende kunde som de stillede meget mere end tilfreds. Kæmpe anbefaling herfra.
Torben Andersen
Torben Andersen
Super service
Læs mere
Super service! Opgaven blev udført til punkt og prikke. varmeste anbefalinger herfra!
Anna Doris Mølholm Sørensen
Anna Doris Mølholm Sørensen
Super professionel
Læs mere
Super professionel, ingen tvivl om at ventilationen er renset og indstillet korrekt.
Karsten Holm Sørensen
Karsten Holm Sørensen
Ventilations team i verdensklasse.
Læs mere
Skarpe på pris, service i top. Professionelle og dygtige, mit anlæg har aldrig kørt bedre. Tak til Martin og hans hold.
Nicolas
Nicolas
Stor anbefaling herfra
Læs mere
Stor anbefaling herfra. Flinke medarbejdere, hurtig eksekvering og god service.
Tidligere
Næste

Rensning af køkken udsugning selv

Et spørgsmål, vi ofte får, er, om professionel rengøring af køkken udsugningen virkelig er nødvendig. Sandheden er, at hvis du virkelig ville, kunne du selv rengøre dit emfang, ventilationskanaler og udsugningsanlæg. Det anbefales dog stærkt, at du lader et professionelt ventilationsfirma som os, med forstand på køkkenventilation udføre opgaven af følgende grunde:

Tid og kræfter – Rengøring af emfang, ventilationskanaler og udsugningsnalæg er beskidt, vanskeligt og tidskrævende og indebærer normalt at man adskiller systemet og renser delene med specielle fedtafrensnings kemikalier. Vi kender køkken ventilationen og ved, hvordan man udfører arbejdet. Vi er specialister i hvordan det skal renses. Når arbejdet udføres af en ekspert sikres det, arbejdet udføres effektivt og korrekt.

Når du vælger os, undgår du bekymringerne om ikke at rengøre dit køkken ordentligt. Når først du har haft professionelle ude og rengøre emfang, ventilationskanaler og udsugning, vil du aldrig gøre det selv igen. Vi udfærdiger altid en rensnings rapport med billedet dokumentation.

Brug for hjælp til rensning af køkken udsugning? Vi er eksperter!

Se vores før- og efter billeder

beskidt køkken udsugning emfang københavn og sjælland
rengør køkken udsugning emfang københavn og sjælland
Køkken udsugning før ventilator efter ventilationsrens københavn og sjælland
Køkken udsugning efter ventilator efter ventilationsrens københavn og sjælland
Køkken udsugning filter inden ventilationsrens københavn og sjælland
Køkken udsugning filter før ventilationsrens københavn og sjælland
dårlig køkken udsugning med fedt
køkken udsugning kanal med fedt
emhætte suger dårligt før udskiftning af ventilationsrør til køkken udsugning
emhætte suger dårligt og er udskiftet
emhætte suger optimalt efter udskiftning af ventilationsrør til køkken udsugning