Skimmelsvamp i ventilationsanlæg og ventilationskanaler

Vi er skimmelsvamps værste fjende

Sundere indeklima

Besparelse på elregningen

Mindre støj i hjemmet

Længere holdbarhed

Skimmelsvamp i ventilationsanlæg & ventilationskanler

Skimmelsvamp findes i ethvert miljø, som giver grobund til at det kan trives, dette er inklusiv aftrækskanaler, ventilationsrør, ventilationsanlæg, ventilationsåbninger, udluftning i loftet og mange andre steder. Når du oplever skimmelsvamp i ventilationskanaler, er rengøring af kanalåbningen hvor ventilen sidder det første trin, men du bliver også nødt til at fjerne kilden til svampen, for at fjerne den helt.

Almindelige årsager til skimmelsvamp i ventilationsanlæg

Skimmelsvamp i ventilations- og luftkanaler forekommer oftest, når der er fugt i kanalen. Når kold luft strømmer gennem ventilationskanalerne på varme dage, kan fugtigheden i luften kondensere inde i kanalen. Du kan se det samme princip om sommeren, når du drikker en iskold drik, kommer der dug op på ydersiden af flasken. Når fugt er til stede, kan skimmelsvamp vokse inde i kanalerne. 

Skimmelsporer er generelt luftbårne eller spredes gennem luft. Sporer kan komme ind i kanalerne ved blot at blive blæst ind fra et andet rum i hjemmet eller udefra. Betingelserne skal dog være rigtige for, at sporerne kan udvikle sig. En enkelt formspore kan blæse inde i dit hjem og begynde at udvikle sig til en koloni, hvis forholdene er rigtige. Varmere og fugtige miljøer er ideelle til at vokse skimmelsvamp.

Mangler du vejledning omkring skimmelsvamp og skimmelsporer i dit ventilationsanlæg? Bliv kontaktet idag!

Vær opmærksom ved disse symptomer

Skimmelsvamp kan forårsage negative sundhedsmæssige virkninger, hvis det er i dit hjem. Det kan påvirke luftvejene og forårsage ubehagelig irritation. Hvis du har skimmelsvamp i dit ventilationsanlæg og kanaler, vil du og andre beboere sandsynligvis opleve nogle fysiske symptomer. Nogle fysiske tegn man skal være opmærksom på hos dig og din familie inkluderer:

  1. Irriterede følelser i øjne, næse og / eller hals.
  2. Vedvarende hovedpine, når du er hjemme, men forsvinder, når du går udenfor. 
  3. Allergisymptomer som løbende næse, kløende øjne eller udslæt.
  4. Kvalme, træthed eller svimmelhed, når du er inde i hjemmet.
  5. Hvis du, din familie eller nogen, der hyppigt besøger dit hjem, oplever disse symptomer er det tegn på svampesporer.

Hvis du oplever du nogle af disse symptomer skal du kontakte os med det samme på 52114109, du kan have skimmelsvamp i dine ventilationskanaler og dit ventilationsanlæg.

Tegn på at du har skimmelsvamp i dit ventilationsanlæg

Ud over sundhedssymptomerne er der så andre tegn på, at dit ventilationsanlæg er blevet angrebet af skimmelsvamp? Oplever du nogen af følgende tegn i dit hjem?  En muggen lugt i huset, som kan være kraftigere i visse værelser. Det kan tydligere lugte det når ventilationsanlægget kører.  Du kan synligt se skimmel vokse rundt om dine kontrolventiler, inde i ventilationsanlægget eller i dine ventilationskanaler. Hvis der her er synlig skimmelsvamp, er der højst sandsynligt mere.  

 

Perfekt!

Baseret på 60 anmeldelser

trustpilot_anmeldelser_ventilationsrens
Jais Sørensen
Jais Sørensen
Læs mere
Håndværkere med mega høj faglighed og serviceniveau! Hvor er det super skønt at man stadig kan møde super professionelle håndværkere med mega høj faglighed. ALT fungerede lysår bedre end man turde håbe på. Lige fra tilbudsgivning, udførelse og efterfølgende rensningsrapport med før- og efter billeder. Ja, undervejs lavede de faktisk små ekstra fine ting og kom samtidig med ekstremt brugbare råd til brugen af ventilationsanlægget. Hvorfor? Ja, fordi de går først når det hele spiller 100 %. De vil simpelthen ikke lægge navn til andet. Bukker mig derfor dybt i støvet for holdingen og tilgangen. For en ting er helt sikkert - dem der entrerer med Ventilationsrens vil ikke komme til at fortryde det. Ventilationsrens får derfor mine varmeste anbefalinger og håber så mange som muligt vil gøre brug af deres ydelser fremover.
Karen Kjeldsen
Karen Kjeldsen
Læs mere
De varmeste anbefalinger! Det er en fornøjelse at møde mennesker der går så højt op I deres faglighed og er stolte af at udføre, og levere et godt stykke arbejde til kunden! Ventilationrens har gjort et fantastisk arbejde, med at rense vores, mildest talt, forsømte ventilationsanlæg. Meget professionelt, lige fra tilbudsgivning til udførelse og aflevering af rensnings rapport. Vi glæder os over vores forbedrede indeklima, og giver Ventliationrens vores varmeste anbefalinger!
RESTAURANT DONG YUAN V/XINRONG YE
RESTAURANT DONG YUAN V/XINRONG YE
Læs mere
Fantastisk service og udført arbejde. Et super firma, der lavede hvad de lovede og mere til. De varmeste anbefalinger.
Johannes Rose
Johannes Rose
Læs mere
Helt enormt god kunde service. Min kæreste og jeg stod i en situation med en stoppet ventilations skagt, som gerne skulle renses hurtigst muligt. Det forstod de med det samme og tilbød at rykke ud dagen efter for at inspicere. Hvorefter de fandt tid en aften til at komme forbi og ordne vores skagt. De var rare, forstående, effektive og kompetente. De kan kun anbefales. Derudover var de også behjælpelige med at undersøge forskellige ventilations løsninger for os hen over en weekend da det hastede for os at finde en løsning. Alt i alt så var vi en krævende kunde som de stillede meget mere end tilfreds. Kæmpe anbefaling herfra.
Torben Andersen
Torben Andersen
Super service
Læs mere
Super service! Opgaven blev udført til punkt og prikke. varmeste anbefalinger herfra!
Anna Doris Mølholm Sørensen
Anna Doris Mølholm Sørensen
Super professionel
Læs mere
Super professionel, ingen tvivl om at ventilationen er renset og indstillet korrekt.
Karsten Holm Sørensen
Karsten Holm Sørensen
Ventilations team i verdensklasse.
Læs mere
Skarpe på pris, service i top. Professionelle og dygtige, mit anlæg har aldrig kørt bedre. Tak til Martin og hans hold.
Nicolas
Nicolas
Stor anbefaling herfra
Læs mere
Stor anbefaling herfra. Flinke medarbejdere, hurtig eksekvering og god service.
Nanna Sillesen
Nanna Sillesen
Grundige og effektive
Læs mere
Effektive, grundige og med god faglighed med hvad de gjorde. Mærkbar forskel i bedre luftkvalitet efter deres rensning af vores Genvex.
Kasper
KasperDK's bedste ventilationsfirma!
Læs mere
Vi har her til morgen/formiddag haft besøg af de søde folk fra Ventilationsrens og sikke en oplevelse. De kom som aftalt og gik i krig med det samme. Håndværket, servicen og informationsniveauet er helt i top. Så nu står vi tilbage med et anlæg som er både renset og indreguleret efter alle kunstens regler. Der er ryddet pænt op og støvsuget alle steder de har været. Det er bestemt ikke sidste gang vi får Ventilationsrens til at servicere vores anlæg! Tusind for en fantastisk oplevelse.
Carl
CarlGodt!
Læs mere
Godt!, gennemført og helt i orden. Vi startede med en rens, simpelt og lige som det skulle være - De øvrige problemer vi havde med anlægget var det planen at overlade til den gamle leverandør. Men de unge gutter kom da lige ind i kampen. De gav et tilbud, og holdt ved det også da det blev besværligt. Stor respekt og tak herfra.
Tidligere
Næste

Ventilationsrens

Ventilationsrens

Brug for hjælp til skimmelsvamp i ventilationskanaler og ventilationsanlæg? Vi er eksperter!

Se vores billeder af skimmelsvamp i ventilationskanaler

Skimmelsvamp i ventilationskanal Sjælland
Skimmelsvamp i ventilationsanlæg bad
skimmelsvamp i ventilationsanlæg og ventilationskanal
Ventilationskanal og ventilationsanlæg med begyndende skimmelsvamp