Ventilationsrens og rensning af ventilationskanaler pris

Vi har de bedste priser på alle typer rensninger

FÅ ET OVERBLIK OVER PRISER PÅ VENTILATIONSRENS, SERVICE, INDREGULERING M.M

Hos Ventilationsrens står vi altid til rådighed med ekspertise og hjælp omkring ventilationsrens, service, rensning af ventilationskanaler, indregulering m.m. Vi hjælper med priser på både private og erhverv. Vores kvalitetssikring er udarbejdet for at opnå højest mulig kvalitet på vores arbejde og med vores specielle rensnings udstyr og kalibreret måleudstyr, har vi brugt lang tid på at finde det perfekte match. 

Vi har med denne side forsøgt at gøre det overskueligt at prissætte lige netop din opgave, så du har overblik over økonomien, når du vælger Ventilationsrens til at varetage opgaven for dig. 

FOR PRIVATE KUNDER

Priserne til vores private kunder hos os dækker over mange forskellige ydelser, som tilpasses efter kundens enkelte behov. Det er blandt andet rensning af ventilationskanaler, indregulering og service af ventilationsanlæg. 

Vores priser på service starter fra 1250 kr inkl. moms. Vælg den løsning som passer dig bedst eller kontakt vores support i dag, for at få råd & vejledning omkring hvad du bør vælge til dit hus for det optimale indeklima. 

Rensning af kanaler

Op til 180 m2 i 1-plan
DKK4000
DKK 3860
 • Bedre indeklima
 • Energi økonomisk gevinst
 • Undgå skimmelsvamp
 • Før og efter billeder
POPULÆR

Rensning af kanaler inkl indregulering

Op til 180 m2 i 1-plan
DKK4500
DKK 4300
 • Bedre indeklima
 • Energi økonomisk gevinst
 • Rensnings rapport
 • Før og efter billeder
 • Professionelt

Indregulering

Op til 180 m2 i 1-plan
DKK2500
DKK 2150
 • Bedre indeklima
 • Korrekt trykforhold i hus
 • Energi økonomisk gevinst
 • Indreguleringsrapport

FOR ERHVERVS KUNDER

Priserne til vores erhvervs kunder dækker over rigtig mange ydelser, som tilpasses efter jeres virksomheds/forenings enkelte behov. Det er blandt andet servicekontrakter, rensning af ventilationskanaler, rensning af tørretumbleraftræk, optimering af mekanisk udsugning i andelsforeninger/ejerforeninger, 

Vores priser på starter fra 399 kr inkl. moms. Vælg den løsning som passer jer bedst eller kontakt vores support i dag, for at få råd & vejledning omkring hvad i bør vælge for det optimale indeklima og den bedste økonomi. 

Ventilationsrens

Rensning af ventilationskanaler i andelsforening
DKK 399-799
 • Bedre indeklima
 • Energi økonomisk gevinst
 • Undgå skimmelsvamp
 • Rensnings rapport
 • Før og efter billeder

Service af ventilationsanlæg

Service efter producentens anvisninger
DKK 1099-1800
 • Bedre indeklima
 • Energi økonomisk gevinst
 • Optimal drift
 • Holde dyre udgifter nede

Ventilationsrens

Køkkenventilation
DKK 5000-20000
 • Bedre udsugning
 • Undgå brandfare
 • Speciel kemikalier
 • Hedevandsrensning
 • Professionelt

Faktorer ved beregning af vores priser

Faktorer ved beregning af omkostninger til rensning af ventilationskanaler

Faktorer ved beregning af omkostninger til rensning af ventilationskanaler
Der er flere faktorer, der påvirker den samlede pris på rensning af ventilationskanaler. Priserne kan afvige på grund af størrelsen og typen af kanalsystemet, antallet af ventilationskanaler, antal armaturer, tilgængelighed, loftshøjde, geografisk placering, ekstra arbejde.

Kanaltyper

Der er forskellige materialer, værktøjer og rensningsmetoder til flexslanger, faste spirorør, firkantede kanaler, gulvkanaler i beton. Betonkanaler eller firkantede kanaler kan rengøres med højt tryk i kanaler og specielt trykluftudstyr. Flex-kanalsystemer kræver specialiseret og mere skånsomt udstyr, spirorør er nemmere at rengøre med højt tryk og grove børster på vores rensningsudstyr. 

Antal af armaturer

Antallet af armaturer har også en rolle i prisberegningen, på ældre installationer og i gamle dage valgte man at lave udsugning, samt indblæsning sammen i hvert rum. Dette giver en væsentligt større arbejdsbyrde, derfor har det også noget at sige i prisen. 

Tilgængelighed

De fleste boliger har indgangssted ved hoveddøren eller bryggerset, der giver nem adgang til anlægget hvis det er placeret i bryggers eller ved loftlem. Der kan være et tillæg, hvis der er svært tilgængelige områder på loftet eller trange krybekældre. De samlede omkostninger vil variere afhængigt af placeringen på anlægget.

Priseksempel – godt som et udgangspunkt i prisestimat. 

120 kvadratmeter: 2800 kr – 3400 kr ink. moms.
150 kvadratmeter: 3000 kr – 4000 kr ink. moms.
200 kvadratmeter: 3800 kr – 4500 kr ink. moms.
250 kvadratmeter: 4500 kr – 5500 kr ink. moms.
300 kvadratmeter: 5000 kr – 6500 kr ink. moms.

Perfekt!

Baseret på 63 anmeldelser

trustpilot_anmeldelser_ventilationsrens
Jais Sørensen
Jais Sørensen
Læs mere
Håndværkere med mega høj faglighed og serviceniveau! Hvor er det super skønt at man stadig kan møde super professionelle håndværkere med mega høj faglighed. ALT fungerede lysår bedre end man turde håbe på. Lige fra tilbudsgivning, udførelse og efterfølgende rensningsrapport med før- og efter billeder. Ja, undervejs lavede de faktisk små ekstra fine ting og kom samtidig med ekstremt brugbare råd til brugen af ventilationsanlægget. Hvorfor? Ja, fordi de går først når det hele spiller 100 %. De vil simpelthen ikke lægge navn til andet. Bukker mig derfor dybt i støvet for holdingen og tilgangen. For en ting er helt sikkert - dem der entrerer med Ventilationsrens vil ikke komme til at fortryde det. Ventilationsrens får derfor mine varmeste anbefalinger og håber så mange som muligt vil gøre brug af deres ydelser fremover.
Karen Kjeldsen
Karen Kjeldsen
Læs mere
De varmeste anbefalinger! Det er en fornøjelse at møde mennesker der går så højt op I deres faglighed og er stolte af at udføre, og levere et godt stykke arbejde til kunden! Ventilationrens har gjort et fantastisk arbejde, med at rense vores, mildest talt, forsømte ventilationsanlæg. Meget professionelt, lige fra tilbudsgivning til udførelse og aflevering af rensnings rapport. Vi glæder os over vores forbedrede indeklima, og giver Ventliationrens vores varmeste anbefalinger!
RESTAURANT DONG YUAN V/XINRONG YE
RESTAURANT DONG YUAN V/XINRONG YE
Læs mere
Fantastisk service og udført arbejde. Et super firma, der lavede hvad de lovede og mere til. De varmeste anbefalinger.
Johannes Rose
Johannes Rose
Læs mere
Helt enormt god kunde service. Min kæreste og jeg stod i en situation med en stoppet ventilations skagt, som gerne skulle renses hurtigst muligt. Det forstod de med det samme og tilbød at rykke ud dagen efter for at inspicere. Hvorefter de fandt tid en aften til at komme forbi og ordne vores skagt. De var rare, forstående, effektive og kompetente. De kan kun anbefales. Derudover var de også behjælpelige med at undersøge forskellige ventilations løsninger for os hen over en weekend da det hastede for os at finde en løsning. Alt i alt så var vi en krævende kunde som de stillede meget mere end tilfreds. Kæmpe anbefaling herfra.
Torben Andersen
Torben Andersen
Super service
Læs mere
Super service! Opgaven blev udført til punkt og prikke. varmeste anbefalinger herfra!
Anna Doris Mølholm Sørensen
Anna Doris Mølholm Sørensen
Super professionel
Læs mere
Super professionel, ingen tvivl om at ventilationen er renset og indstillet korrekt.
Karsten Holm Sørensen
Karsten Holm Sørensen
Ventilations team i verdensklasse.
Læs mere
Skarpe på pris, service i top. Professionelle og dygtige, mit anlæg har aldrig kørt bedre. Tak til Martin og hans hold.
Nicolas
Nicolas
Stor anbefaling herfra
Læs mere
Stor anbefaling herfra. Flinke medarbejdere, hurtig eksekvering og god service.
Nanna Sillesen
Nanna Sillesen
Grundige og effektive
Læs mere
Effektive, grundige og med god faglighed med hvad de gjorde. Mærkbar forskel i bedre luftkvalitet efter deres rensning af vores Genvex.
Kasper
KasperDK's bedste ventilationsfirma!
Læs mere
Vi har her til morgen/formiddag haft besøg af de søde folk fra Ventilationsrens og sikke en oplevelse. De kom som aftalt og gik i krig med det samme. Håndværket, servicen og informationsniveauet er helt i top. Så nu står vi tilbage med et anlæg som er både renset og indreguleret efter alle kunstens regler. Der er ryddet pænt op og støvsuget alle steder de har været. Det er bestemt ikke sidste gang vi får Ventilationsrens til at servicere vores anlæg! Tusind for en fantastisk oplevelse.
Carl
CarlGodt!
Læs mere
Godt!, gennemført og helt i orden. Vi startede med en rens, simpelt og lige som det skulle være - De øvrige problemer vi havde med anlægget var det planen at overlade til den gamle leverandør. Men de unge gutter kom da lige ind i kampen. De gav et tilbud, og holdt ved det også da det blev besværligt. Stor respekt og tak herfra.
Tidligere
Næste

Ventilationsrens

Ventilationsrens

Er du i tvivl om priser på ventilationsrens? Vi har faste priser på rensning i hele Danmark. Bliv kontaktet idag!

Brug for hjælp til priser på ventilationsrens eller rensning af ventilationskanaler?