Hedtvandsrensning samt desinficering af affaldsskakte

Vi fjerner lugtgener og bakterier

Mindre lugtgener

Glade beboerer

Undgå brand

Længere holdbarhed

Affaldsskakte kan blive meget uhygiejniske, med store mængder bakterier og dårlig lugt

Vi er eksperter i rensning af affaldsskakte, hvis i vil undgå kraftige lugtgener og store ophobninger af bakterier i jeres affaldsskakte, skal de renses jævnligt. Ventilationsrens tilbyder professionel rensning af affaldsskakte, affaldsbeholder, opsamlingssteder, skraldespande m.m. Vi anbefaler af hygiejnemæssige årsager altid at der bliver fortaget en rensning af affaldsskakte minimum 1. gang om året.

Vi har investeret mange penge i specielt udstyr der bruges til rensning af affaldsskakte. Der bruges en hedtvandsrenser med op til 155 grader varmt vand, samt 300 bar, på denne måde er vi sikrer på det bliver rent. 

Vores eksperter sikrer dig høj kvalitet og skarpe priser på rensning af affaldsskakte, affaldsbeholdere, containere m.m.. Med billedet og video dokumentation undervejs kan du som kunde følge med i processen med før og efter billeder af rensnings resultatet, udover at lugtgener er væk. 

Vores services omhandler

Hvordan ved jeg at der skal fortages en rensning af affaldsskakte?

  1. Hvis dine affaldsskakte ser beskidte ud, så er de højst sandsynligt beskidte.
  2. Hvis det er mere en 1. år siden de sidst er blevet renset, så er det tid til en rensning.
  3. Lugter det i opgangene eller i skralderummene? Så skal der renses affaldsskakte.
  4. Er der synlige bakterier, maddiker eller andet, så skal der foretages en rensning!

Hvilken betydning har det hvis man ikke for foretaget en rensning af affaldsskakte?

Manglende rensning og vedligeholdelse af affaldsskakte og affaldsbeholdere, vil over tid føre til bakteriefyldte og tilstoppede skakte. Rensning er netop vigtigt for at fjerne bakterier og lugtgener fra skaktene. 

Sådan foregår rensning af affaldsskakter

1. Hos os starter vi altid med en visuel inspektion af gummipakninger ved skakte fra hver etage, dette er for at sikre at skaktlågerne er tætte. På den måde sikres det at vandet ikke kommer ud når vi renser, samt at lugtgener er formindsket.

2. På vores højtrykslange med varmt vand monteres et specielt roterende hoved, som spuler kanalvæggene og renser alle fedtrester væk, hvis skrald m.m. sidder godt fast, bruges der roterende koste til at fjerne madaffaldet. Dette gøres flere gange, til vi er sikre på skakten er ren.

3. Til sidst laves en inspektion med et kamera for at kontrollere vores arbejde. Afsluttende udfører vi en lugtsanering af hver enkelt indgang til skakten, så lugtgener er væk og der dufter frisk i længere tid.  

Mangler du råd og vejledning om rensning af affaldsskakte? Bliv kontaktet idag!

Perfekt!

Baseret på 60 anmeldelser

trustpilot_anmeldelser_ventilationsrens
Jais Sørensen
Jais Sørensen
Læs mere
Håndværkere med mega høj faglighed og serviceniveau! Hvor er det super skønt at man stadig kan møde super professionelle håndværkere med mega høj faglighed. ALT fungerede lysår bedre end man turde håbe på. Lige fra tilbudsgivning, udførelse og efterfølgende rensningsrapport med før- og efter billeder. Ja, undervejs lavede de faktisk små ekstra fine ting og kom samtidig med ekstremt brugbare råd til brugen af ventilationsanlægget. Hvorfor? Ja, fordi de går først når det hele spiller 100 %. De vil simpelthen ikke lægge navn til andet. Bukker mig derfor dybt i støvet for holdingen og tilgangen. For en ting er helt sikkert - dem der entrerer med Ventilationsrens vil ikke komme til at fortryde det. Ventilationsrens får derfor mine varmeste anbefalinger og håber så mange som muligt vil gøre brug af deres ydelser fremover.
Karen Kjeldsen
Karen Kjeldsen
Læs mere
De varmeste anbefalinger! Det er en fornøjelse at møde mennesker der går så højt op I deres faglighed og er stolte af at udføre, og levere et godt stykke arbejde til kunden! Ventilationrens har gjort et fantastisk arbejde, med at rense vores, mildest talt, forsømte ventilationsanlæg. Meget professionelt, lige fra tilbudsgivning til udførelse og aflevering af rensnings rapport. Vi glæder os over vores forbedrede indeklima, og giver Ventliationrens vores varmeste anbefalinger!
RESTAURANT DONG YUAN V/XINRONG YE
RESTAURANT DONG YUAN V/XINRONG YE
Læs mere
Fantastisk service og udført arbejde. Et super firma, der lavede hvad de lovede og mere til. De varmeste anbefalinger.
Johannes Rose
Johannes Rose
Læs mere
Helt enormt god kunde service. Min kæreste og jeg stod i en situation med en stoppet ventilations skagt, som gerne skulle renses hurtigst muligt. Det forstod de med det samme og tilbød at rykke ud dagen efter for at inspicere. Hvorefter de fandt tid en aften til at komme forbi og ordne vores skagt. De var rare, forstående, effektive og kompetente. De kan kun anbefales. Derudover var de også behjælpelige med at undersøge forskellige ventilations løsninger for os hen over en weekend da det hastede for os at finde en løsning. Alt i alt så var vi en krævende kunde som de stillede meget mere end tilfreds. Kæmpe anbefaling herfra.
Torben Andersen
Torben Andersen
Super service
Læs mere
Super service! Opgaven blev udført til punkt og prikke. varmeste anbefalinger herfra!
Anna Doris Mølholm Sørensen
Anna Doris Mølholm Sørensen
Super professionel
Læs mere
Super professionel, ingen tvivl om at ventilationen er renset og indstillet korrekt.
Karsten Holm Sørensen
Karsten Holm Sørensen
Ventilations team i verdensklasse.
Læs mere
Skarpe på pris, service i top. Professionelle og dygtige, mit anlæg har aldrig kørt bedre. Tak til Martin og hans hold.
Nicolas
Nicolas
Stor anbefaling herfra
Læs mere
Stor anbefaling herfra. Flinke medarbejdere, hurtig eksekvering og god service.
Nanna Sillesen
Nanna Sillesen
Grundige og effektive
Læs mere
Effektive, grundige og med god faglighed med hvad de gjorde. Mærkbar forskel i bedre luftkvalitet efter deres rensning af vores Genvex.
Kasper
KasperDK's bedste ventilationsfirma!
Læs mere
Vi har her til morgen/formiddag haft besøg af de søde folk fra Ventilationsrens og sikke en oplevelse. De kom som aftalt og gik i krig med det samme. Håndværket, servicen og informationsniveauet er helt i top. Så nu står vi tilbage med et anlæg som er både renset og indreguleret efter alle kunstens regler. Der er ryddet pænt op og støvsuget alle steder de har været. Det er bestemt ikke sidste gang vi får Ventilationsrens til at servicere vores anlæg! Tusind for en fantastisk oplevelse.
Carl
CarlGodt!
Læs mere
Godt!, gennemført og helt i orden. Vi startede med en rens, simpelt og lige som det skulle være - De øvrige problemer vi havde med anlægget var det planen at overlade til den gamle leverandør. Men de unge gutter kom da lige ind i kampen. De gav et tilbud, og holdt ved det også da det blev besværligt. Stor respekt og tak herfra.
Tidligere
Næste

Ventilationsrens

Ventilationsrens

Brug for hjælp til rensning af affaldsskakte? Vi er eksperter!