Varmepumpeservice

Få efterset vedligeholdt din varmepumpe regelmæssigt med vores service abonnement

Længere levetid

Lavere el elregning

Undgå uforudsete udgifter

Mindre reparations udgifter

Varmepumpeservice tilbydes af professionelle fagfolk

Skal du have udført et varmepumpeservice?

Selvom din luft til vand, luft til luft eller jordvarme kun er et år eller to gammelt er det nødvendigt med et varmepumpeservice. En varmepumpe indeholder kølemiddel som er en gasart, det er derfor omfattet af lovpligtig service.

Selvom dit varmesystem er flere år gammelt, ser det måske ud til at det kører fint. Dog er det endnu mere nødvendigt med regelmæssig vedligeholdelse hvis dit system er ældre, på den måde sikres det at anlægget køre så effektivt som muligt.

Hvis du har investeret i en nyere varme- eller køleenhed, er det rart, at den fungerer effektivt, og at du får værdi for de penge, du har investeret. Hvis din varmepumpe nærmer sig slutningen af dets 10- til 15-årige gennemsnitlige levetid, men du ikke har planer om at købe et nyere, er det vigtigt at få din varmepumpe efterset regelmæssigt. På den måde holder du liv i varmepumpen så længe som muligt.

Tegn et serviceabonnement hos Ventilationsrens

Når du tegner et serviceabonnement hos Ventilationsrens ApS reducerer sandsynligheden for, at eventuelle fremtidige problemer udvikler sig. 

Samtidig sikrer vi også at din varmepumpe kører så effektivt som muligt hele året rundt. Dette gælder uanset om det er en luft til vand, luft til luft eller jordvarmepumpe, dette service er lige så vigtigt som service på din bil. 

Tegn et serviceabonnement hos Ventilationsrens og få sikret, at din varmepumpe kører så effektivt som muligt.

Udfyld formularen nedenfor og få et tilbud indenfor 24 timer

Perfekt!

Baseret på 60 anmeldelser

trustpilot_anmeldelser_ventilationsrens
Jais Sørensen
Jais Sørensen
Læs mere
Håndværkere med mega høj faglighed og serviceniveau! Hvor er det super skønt at man stadig kan møde super professionelle håndværkere med mega høj faglighed. ALT fungerede lysår bedre end man turde håbe på. Lige fra tilbudsgivning, udførelse og efterfølgende rensningsrapport med før- og efter billeder. Ja, undervejs lavede de faktisk små ekstra fine ting og kom samtidig med ekstremt brugbare råd til brugen af ventilationsanlægget. Hvorfor? Ja, fordi de går først når det hele spiller 100 %. De vil simpelthen ikke lægge navn til andet. Bukker mig derfor dybt i støvet for holdingen og tilgangen. For en ting er helt sikkert - dem der entrerer med Ventilationsrens vil ikke komme til at fortryde det. Ventilationsrens får derfor mine varmeste anbefalinger og håber så mange som muligt vil gøre brug af deres ydelser fremover.
Karen Kjeldsen
Karen Kjeldsen
Læs mere
De varmeste anbefalinger! Det er en fornøjelse at møde mennesker der går så højt op I deres faglighed og er stolte af at udføre, og levere et godt stykke arbejde til kunden! Ventilationrens har gjort et fantastisk arbejde, med at rense vores, mildest talt, forsømte ventilationsanlæg. Meget professionelt, lige fra tilbudsgivning til udførelse og aflevering af rensnings rapport. Vi glæder os over vores forbedrede indeklima, og giver Ventliationrens vores varmeste anbefalinger!
RESTAURANT DONG YUAN V/XINRONG YE
RESTAURANT DONG YUAN V/XINRONG YE
Læs mere
Fantastisk service og udført arbejde. Et super firma, der lavede hvad de lovede og mere til. De varmeste anbefalinger.
Johannes Rose
Johannes Rose
Læs mere
Helt enormt god kunde service. Min kæreste og jeg stod i en situation med en stoppet ventilations skagt, som gerne skulle renses hurtigst muligt. Det forstod de med det samme og tilbød at rykke ud dagen efter for at inspicere. Hvorefter de fandt tid en aften til at komme forbi og ordne vores skagt. De var rare, forstående, effektive og kompetente. De kan kun anbefales. Derudover var de også behjælpelige med at undersøge forskellige ventilations løsninger for os hen over en weekend da det hastede for os at finde en løsning. Alt i alt så var vi en krævende kunde som de stillede meget mere end tilfreds. Kæmpe anbefaling herfra.
Torben Andersen
Torben Andersen
Super service
Læs mere
Super service! Opgaven blev udført til punkt og prikke. varmeste anbefalinger herfra!
Anna Doris Mølholm Sørensen
Anna Doris Mølholm Sørensen
Super professionel
Læs mere
Super professionel, ingen tvivl om at ventilationen er renset og indstillet korrekt.
Karsten Holm Sørensen
Karsten Holm Sørensen
Ventilations team i verdensklasse.
Læs mere
Skarpe på pris, service i top. Professionelle og dygtige, mit anlæg har aldrig kørt bedre. Tak til Martin og hans hold.
Nicolas
Nicolas
Stor anbefaling herfra
Læs mere
Stor anbefaling herfra. Flinke medarbejdere, hurtig eksekvering og god service.
Nanna Sillesen
Nanna Sillesen
Grundige og effektive
Læs mere
Effektive, grundige og med god faglighed med hvad de gjorde. Mærkbar forskel i bedre luftkvalitet efter deres rensning af vores Genvex.
Kasper
KasperDK's bedste ventilationsfirma!
Læs mere
Vi har her til morgen/formiddag haft besøg af de søde folk fra Ventilationsrens og sikke en oplevelse. De kom som aftalt og gik i krig med det samme. Håndværket, servicen og informationsniveauet er helt i top. Så nu står vi tilbage med et anlæg som er både renset og indreguleret efter alle kunstens regler. Der er ryddet pænt op og støvsuget alle steder de har været. Det er bestemt ikke sidste gang vi får Ventilationsrens til at servicere vores anlæg! Tusind for en fantastisk oplevelse.
Carl
CarlGodt!
Læs mere
Godt!, gennemført og helt i orden. Vi startede med en rens, simpelt og lige som det skulle være - De øvrige problemer vi havde med anlægget var det planen at overlade til den gamle leverandør. Men de unge gutter kom da lige ind i kampen. De gav et tilbud, og holdt ved det også da det blev besværligt. Stor respekt og tak herfra.
Tidligere
Næste

Ventilationsrens

Ventilationsrens

Fordele ved regelmæssig service af din varmepumpe

Her er nogle af de fordele, der er forbundet med et regelmæssig serviceeftersyn af din varmepumpe.

1. Lavere energiregninger

En dårligt vedligeholdt varmepumpe resulterer i højere energiregninger. Hvis systemet ikke kører så effektivt som muligt, vil det tage mere og mere energi at opvarme eller afkøle dit hjem til det niveau, hvor du føler dig godt tilpas. For at bruge ideen om bilen igen, resulterer regelmæssig vedligeholdelse af din bil i en forbedret brændstoføkonomi. 

Årligt service og vedligeholdelse af dit varmepumpe-system betyder lavere energiomkostninger, fordi et effektivt og vedligeholdt system reducerer energiforbruget.

2. Færre reparationsregninger

Alle køle og -varmesystemer, selv de dyreste, vil af og til have problemer. Regelmæssig service af din varmepumpe betyder færre reparationsproblemer, fordi vi som specialister vil opdage dem inden det bliver dyrt. Det giver meget mere mening at udskifte en kondensator eller en defekt fordamper, før de forårsager alvorlige problemer og dyre reparationer. Regelmæssig varmepumpeservice giver vores teknikere mulighed for at få øje på disse potentielle problemer.

3. Længere levetid

Vedligeholdelse er vejen til frem til at forlænge levetid på alle typer af tekniske installationer, det gælder alt fra bilen til varmepumpen. Med vores serviceabonnoment er du og din varme i sikre hænder. Vi holder liv i din varmepumpe mange år frem.

4. Hvad kan jeg selv gøre?

Når det gælder din udedel, skal du altid huske at holde den fri for blade, græs, buske med mere, derudover er det vigtigt at holde den fri fra fygesne om vinteren. Resten af serviceeftersynet skal du overlade til en fagmand.

Brug for vejledning eller hjælp til service af varmepumpe?
Vi er eksperter!