Rensning af ventilationsanlæg

Eksperter i rens af ventilationsanlæg

Sundere indeklima

Besparelse på elregningen

Mindre støj i hjemmet

Længere holdbarhed

Rensning af ventilationsanlæg?
Få hjælp fra eksperter i København, Sjælland og hele Danmark

Vores eksperter sidder altid klar til at hjælpe dig vejledning omkring rensning af ventilationsanlæg, vedligeholdelse og meget mere. Kontakt os på 52114109 for en uforpligtende snak om dit anlæg i dag.

rensning af ventilationsanlæg efter
Brug for rensning af ventilationsanlæg? Bliv kontaktet idag!​

Rensning af ventilationsanlæg tilbydes i København, Sjælland og hele Danmark

Vi tilbyder rens af ventilationsanlæg på alle typer af anlæg og installationer. Med vores special værktøj kan vi udføre rensning hos både private boliger og alle typer erhverv. Vi er eksperter på området med sammenlagt over 20 års erfaring i rensning. 

Vi udfærdiger altid en rensningsrapport med billedet og/eller videodokumentation, så kunden udover fysisk at kunne mærke forskel også kan se en tydelig forskel fra før og efter rensning. Når man bruger udtrykket rensning af ventilationsanlæg, dækker det over rensning af kanaler, desinficering af ventilationsanlæg og som hovedregel en indregulering af ventilationsanlægget som sikrer optimalt driftsøkonomi. 

 

12 videnskabelige facts om dit indeklima

Læs mere om hvorfor det er så vigtigt med vedligeholdelse og rensning af ventilationsanlæg

rensning af ventilationsanlæg 12 facts

Kilde Genvex.com

rensning af ventilationsanlæg 12 facts

Kilde Genvex.com

Vi fokuserer på følgende hos ventilationsrens.dk

Vi fokuserer på kundens ønske og behov: Hos ventilationsrens.dk er kundernes tilfredshed, det vi går allermest op i, vi udfører arbejdet til kunden er tilfreds. Selvom vi er fageksperter er vi altid i øjenhøjde med vores kunder. Når vi udfører rensning af ventilationsanlæg rådgiver vi altid kunden undervejs.

Vi står på mål for dit indeklima: Vi går aldrig på kompromis med danskernes indeklima, hvis vi er i tvivl om det er rent, så udfører vi en kamerainspektion som kontrol for rensningsresultatet. Derudover har vi altid en eksternt stor støvsuger med som laver et stort vakuum i systemet, på den måde suges alt støv, skidt m.m. uden om ventilationsanlægget og ind i vores filterpose.

Vi udføre rens af ventilationsanlæg i hele Danmark: Vi udfører rensning af ventilationsanlæg primært i København og Sjælland, men dækker både Lolland, Falster, Århus, Aalborg, Odense, Sønderjylland og hele Jylland. 

5 fordele ved at få udført en rens af ventilationsanlæg

Perfekt!

Baseret på 60 anmeldelser

trustpilot_anmeldelser_ventilationsrens
Jais Sørensen
Jais Sørensen
Læs mere
Håndværkere med mega høj faglighed og serviceniveau! Hvor er det super skønt at man stadig kan møde super professionelle håndværkere med mega høj faglighed. ALT fungerede lysår bedre end man turde håbe på. Lige fra tilbudsgivning, udførelse og efterfølgende rensningsrapport med før- og efter billeder. Ja, undervejs lavede de faktisk små ekstra fine ting og kom samtidig med ekstremt brugbare råd til brugen af ventilationsanlægget. Hvorfor? Ja, fordi de går først når det hele spiller 100 %. De vil simpelthen ikke lægge navn til andet. Bukker mig derfor dybt i støvet for holdingen og tilgangen. For en ting er helt sikkert - dem der entrerer med Ventilationsrens vil ikke komme til at fortryde det. Ventilationsrens får derfor mine varmeste anbefalinger og håber så mange som muligt vil gøre brug af deres ydelser fremover.
Karen Kjeldsen
Karen Kjeldsen
Læs mere
De varmeste anbefalinger! Det er en fornøjelse at møde mennesker der går så højt op I deres faglighed og er stolte af at udføre, og levere et godt stykke arbejde til kunden! Ventilationrens har gjort et fantastisk arbejde, med at rense vores, mildest talt, forsømte ventilationsanlæg. Meget professionelt, lige fra tilbudsgivning til udførelse og aflevering af rensnings rapport. Vi glæder os over vores forbedrede indeklima, og giver Ventliationrens vores varmeste anbefalinger!
RESTAURANT DONG YUAN V/XINRONG YE
RESTAURANT DONG YUAN V/XINRONG YE
Læs mere
Fantastisk service og udført arbejde. Et super firma, der lavede hvad de lovede og mere til. De varmeste anbefalinger.
Johannes Rose
Johannes Rose
Læs mere
Helt enormt god kunde service. Min kæreste og jeg stod i en situation med en stoppet ventilations skagt, som gerne skulle renses hurtigst muligt. Det forstod de med det samme og tilbød at rykke ud dagen efter for at inspicere. Hvorefter de fandt tid en aften til at komme forbi og ordne vores skagt. De var rare, forstående, effektive og kompetente. De kan kun anbefales. Derudover var de også behjælpelige med at undersøge forskellige ventilations løsninger for os hen over en weekend da det hastede for os at finde en løsning. Alt i alt så var vi en krævende kunde som de stillede meget mere end tilfreds. Kæmpe anbefaling herfra.
Torben Andersen
Torben Andersen
Super service
Læs mere
Super service! Opgaven blev udført til punkt og prikke. varmeste anbefalinger herfra!
Anna Doris Mølholm Sørensen
Anna Doris Mølholm Sørensen
Super professionel
Læs mere
Super professionel, ingen tvivl om at ventilationen er renset og indstillet korrekt.
Karsten Holm Sørensen
Karsten Holm Sørensen
Ventilations team i verdensklasse.
Læs mere
Skarpe på pris, service i top. Professionelle og dygtige, mit anlæg har aldrig kørt bedre. Tak til Martin og hans hold.
Nicolas
Nicolas
Stor anbefaling herfra
Læs mere
Stor anbefaling herfra. Flinke medarbejdere, hurtig eksekvering og god service.
Nanna Sillesen
Nanna Sillesen
Grundige og effektive
Læs mere
Effektive, grundige og med god faglighed med hvad de gjorde. Mærkbar forskel i bedre luftkvalitet efter deres rensning af vores Genvex.
Kasper
KasperDK's bedste ventilationsfirma!
Læs mere
Vi har her til morgen/formiddag haft besøg af de søde folk fra Ventilationsrens og sikke en oplevelse. De kom som aftalt og gik i krig med det samme. Håndværket, servicen og informationsniveauet er helt i top. Så nu står vi tilbage med et anlæg som er både renset og indreguleret efter alle kunstens regler. Der er ryddet pænt op og støvsuget alle steder de har været. Det er bestemt ikke sidste gang vi får Ventilationsrens til at servicere vores anlæg! Tusind for en fantastisk oplevelse.
Carl
CarlGodt!
Læs mere
Godt!, gennemført og helt i orden. Vi startede med en rens, simpelt og lige som det skulle være - De øvrige problemer vi havde med anlægget var det planen at overlade til den gamle leverandør. Men de unge gutter kom da lige ind i kampen. De gav et tilbud, og holdt ved det også da det blev besværligt. Stor respekt og tak herfra.
Tidligere
Næste

Ventilationsrens

Ventilationsrens