Luftmængde Beregning & kanaldimensionering
af ventilation

Luftmængde beregning Ventilation

Synes du også det kan virke uoverskueligt at beregne den nødvendige luftmængde, når du skal dimensionere et ventilationsanlæg? Det kan vi hjælpe med!

Kannaldimensionering Ventilation

Er du i tvivl om dimensionering af dine ventilationsrør/ventilationskanaler? Så er der godt nyt, for vi kan altid hjælpe dig med at vælge den rigtige størrelse.

Indregulering Ventilation

Virker det uoverskueligt at læse bygningreglement og finde den rette mængde luft? Vi tilbyder indregulering af dit ventilationsanlæg, uanset størrelsen.

Rørføring ventilation

Mangler du folk til at udføre rørføring af ventilation? Vi er professionelle fagfolk som ved præcis hvordan arbejdet skal udføres. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Ofte stillede spørgsmål

Vi er eksperter på området og kan altid hjælpe med em beregning af luftmængde på alle typer ventilation. Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud på 52114109.

Kanaldimensionering af ventilation er vi eksperter i. Vil du have et tilbud idag? Kontakt os på 52114109.

Vi er specialister på indregulering af ventilation, vi udfærdiger altid en indreguleringsrapport. Skal du have lavet en indregulering af din ventilation, så kontakt os idag på 52114109. Læs mere her 

Vi har professionelle løsninger på alle typer rørføring af ventilation og er eksperter i alt ventilation. Kontakt os idag på 52114109 for et uforpligtende tilbud på rørføring af ventilation hos dig.

Vi kan altid lave et samlet tilbud på ventilation hos dig. Vi kan både lave service, indregulering, dimensionering og rensning. Kontakt os idag på 52114109 hvis du vil have et tilbud på ventilation hos dig. 

Kontakt os på 52114109 og få et uforpligtende tilbud i dag. 

Vores kunder siger

Ventilations team i verdensklasse. Skarpe på pris, service i top. Professionelle og dygtige, mit anlæg har aldrig kørt bedre. Tak til Martin og hans hold.


trustpilot anmeldelser ventilationsrens rensning af ventilationskanaler
Karsten Holm Sørensen
Det er en fornøjelse at møde mennesker der går så højt op I deres faglighed og er stolte af at udføre, og levere et godt stykke arbejde til kunden! Ventilationrens har gjort et fantastisk arbejde, med at rense vores, mildest talt, forsømte ventilationsanlæg. Meget professionelt, lige fra tilbudsgivning til udførelse og aflevering af rensnings rapport.
trustpilot anmeldelser ventilationsrens rensning af ventilationskanaler
Karen Kjeldsen
Hvor er det super skønt at man stadig kan møde super professionelle håndværkere med mega høj faglighed. ALT fungerede lysår bedre end man turde håbe på. Lige fra tilbudsgivning, udførelse og efterfølgende rensningsrapport med før- og efter billeder. Ja, undervejs lavede de faktisk små ekstra fine ting og kom samtidig med ekstremt brugbare råd til brugen af ventilationsanlægget.
Jais Sørensen
Dejligt med folk der er så professionelle. Har sjælendt oplevet håndværkere med så stor viden omkring min ventilation. Kan helt klart anbefales herfra!
trustpilot anmeldelser ventilationsrens rensning af ventilationskanaler
Jullie Hansen